Hirdetés

Mivel 2028 nagyon pozitív év lesz, és a szerelemben is sok újdonságot hoz, érdemes megnézni, hogy ebben az évben melyik csillagjegynek melyikkel alakulhat ki legpozitívabb kapcsolata. Általában igaz, hogy csak bizonyos csillagjegyek illenek egymáshoz, de az egyes években különböző dolgokra kerül a hangsúly, ezért nem mindegy, mikor kezdődik egy kapcsolat. Íme a 2018-as összeillő jelentés:

Kos:

Vízöntő, Mérleg, Skorpió! A Mars erős hatását csak a Vízöntő Uránusza és a Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz tudja lecsitítani, illetve a Skorpió jegy, amelyet szintén részben a Mars ural, így kiegészítheti egymást a két harcias jegy.

Hirdetés

 

Bika:

Bak, Rák! A nyugodt, kényelmes Bikát 2018-ban nem árt, ha valamelyik kardinális jegy “felébreszti”. nem javallott a halakkal való kapcsolat, mert bár jól illenek egymáshoz, a lustaságot erősítik egymásban.

 

Ikrek:

Oroszlán, Mérleg, Bak. Az Ikrek stresszesebb évnek néz elébe, és mivel a derűs oroszlán vagy a kiegyensúlyozott Mérleg le tudja nyugtatni, ezek jól kiegészítik 2018-ban. A Bak pedig irányt adhat az Ikrek szétszórt életének.

 

Rák:

Szűz, Bika. Mindenképpen mederre lesz szüksége a vízjegynek 2018-ban, mert különben szétfolyik sok irányba. Egy földjegy sokat segíthet ebben.

 

Oroszlán:

Nyilas, Skorpió, Bika. Az Oroszlán hiúságát, önzését csak egy hasonlóan lángoló nyilas, egy végtelenül türelmes Bika tudja elviselni. A Skorpió meg leszoktathatja róla.

 

Szűz:

Halak, Ikrek, Kos. A perfekcionista Szűzet megnyugtatja az érzelmes, kedves Halak, nem veszi magára a kritikát, jól ellesznek. Az Ikrek el tudja vonni a Szűz figyelmét a problémákról, jókat nevethetnek, a Kos viszont megmondja neki, mit csináljon.

 

Mérleg:

Vízöntő, Ikrek, Nyilas. A Mérleg imádja a harmóniát, a szépet, és mindenbe támogatja társát. Ezt sok jegy kihasználhatja, de az ember barát Vízöntő, a könnyed Ikrek vagy a szabadság vágyó Nyilas mellett biztonságban lesz.

 

Skorpió:

Rák, Szűz, Bak. A Skorpió nagyon erős, forrongó szenvedélyét, energiáit néha még saját maga sem viseli el. Egy földes Szűz vagy Bak lenyugtathatja, míg a Rák szeretettel csitítja a drámai élethelyzeteket.

 

Nyilas:

Bika, Szűz, Kos. A Nyilas a nagy igazságosztó, álmodozó, tervezgető. Ám valamiből meg is kell élnie. nem árt, ha van mellette egy praktikus jegy: Bika vagy Szűz. Esetleg egy Kos, aki sokkal jobban ért a pénzhez.

 

Bak:

Bika, Mérleg, Skorpió. A Bak tudja és teszi a dolgát, csak közben hajlamos elfeledkezni arról, hogy élnie is kell. A Bika és a Mérleg elterelik a figyelmét a kemény helyzetekről, míg a Skorpió meg tudja lágyítani kemény szívét.

 

Vízöntő:

Halak, Mérleg, Ikrek. A hűvös, racionális vízöntő mellé nem árt egy kedvesebb, bújósabb jegy, hogy ne fújjanak olyan hideg szelek körülötte. Ez lehet egy érzelmes Halak, egy joviális Mérleg vagy egy bájos, gyermeki Ikrek személy.

 

Halak:

Kos, Szűz, Rák. A Halak a nagy álmodozó, az emberiség érzéseinek nagy ismerője, de nagyon nem praktikus. A Kos, a Szűz vagy a Rák tud vigyázni rá.

 

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Speciális jelentés: ez a csillagjegy illik hozzád majd 2018-ban
error: Content is protected !!