Fogadjátok szeretettel Marosvölgyi Gyuláné Magyarországon élő kisnyugdíjas nyílt levelét Rubint Réka megnyilvánulására. ”

“Rubint Réka: ” Miért kellene beállnom a futószalag mellé, hogy lássam a szegény emberek életét? Milliárdosok vagyunk és megérdemeljük….”

Aki még nem olvasta Réka megnyilvánulását, a cikk alján megteheti!

Íme Marosvölgyi Gyuláné nyílt levele Rékának:

Hirdetés

“Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plussz ami önben és kedves férjében megvan. Nem lettünk kő gazdagok,.de azért még emberek vagyunk a szalag mellett és a villamost vezetve. Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki gazdag lenne, ki termelné meg a jó léthez szükséges javakat önök számára?! Elért amit elért élvezze az életet, hiszen ön sikeres üzletasszony, csodás édesanya bámulatos gyermekei vannak és egy mesébe illő’ férje, aki imádja. Elégedjen meg ennyivel, de ha életének minden mozzanatát közszemlére teszi viselje el a kritikát. Maguknál sokkal gazdagabb emberek is vannak az országba, de nem is tudunk róluk, mert nem hirdetik gazdagságukat és NAV-on kívül senkit nem is érdekel, és kérem ne várja el, hogy bárki is sajnálja.”

otpercpiheno.blogspot.com