Mi lehet nagyobb trauma az életben, mint a melletted levő férfi elvesztése? Kevés olyan dolgot tudunk, amely jobban kiborítja a,nőket – talán csak s szüleinkkel, gyerekeinkkel olyan szoros a viszony, mint a párunkkal. De a zsidó házasságközvetítő megmondja, hogyan tudjuk biztonságban a kapcsolatot.

Hirdetés

 

Biztosíts kellő szabadságot! Neki is, és neked is! Persze normális, hogy a szerelem elején annyira odavagytok egymásért, hogy legszívesebben ki sem mozdulnátok a másik nélkül, de egy idő után eljön az az időszak, amikor újra szükségetek van a barátokra, barátnőkre, külön programokra, hobbikra! Ez nem azt mondja, hogy a szerelem gyengébb lett! Hagyd, hadd járjon a barátaival sörözni, semmiképpen se sértődj meg, hogy nélküled is jól érzi magát!

Ágyban légy erős Ami az első időben még magától jön, azt később több erőfeszítés megteremteni: a vágyat. Ne hagyd, hogy a szürke hétköznapok elfújják! Ne mindig ugyanakkor bújjatok ágyba, ne menjen mindig minden a megszokott rend szerint! Egy-egy új póz, fehérnemű csodákat teremt!

Maradj csinos! Még akkor is, ha már látott fejfájósan, álmosan, reggel – tartsd fenn benne azt a képet, hogy igenis te vagy a világ legjobb nője! Soha ne vécézz előtte, és ha lehetséges, a szőrtelenítést is végezd zárt ajtó mögött!

Hirdetés

Ne féltékenykedj Persze néha megjelenik a zöldszemű szörny, de jobb, ha tudjuk: ha a kapcsolat teljesen jó minden szempontból, nem fog kifelé kacsingatni a szeretett férfiú. Lehet, hogy saját önértékelésünk a felelős a féltékenységben, nem vagyunk megelégedve magunkkal. Ha azt akarod, hogy biztosabbnak érezd a párkapcsolatodat, akkor erősítsd a saját önbizalmadat is!

Szeresd a barátait, rokonait! Vagyis ne legyen rossz a kapcsolatod az anyósoddal, a kedves legjobb haverokkal, kollégákkal, gyermekkori legjobb baráttal! Ne kelljen választania.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A zsidó házasságközvetítő tanácsa: 5 mód, hogy sose hagyjon el a férfi
error: Content is protected !!