Manapság egyre nehezebb megtalálni a boldogságot, de van 3 csillagjegyű nő, aki különösen nehezített pályán mozog. Nekik a párkapcsolat nem egyszerű feladat, ezért nem ritka, hogy egyedül maradnak.

Hirdetés

Skorpió

A Skorpió nők nagyon értenek a csábításhoz, de annyira magas az elvárásuk a szerelemmel kapcsolatban, hogyha az első pár próbálkozással nem találják meg az igazit, inkább a magányt választják. A Skorpió nők erős, biztonságot adó, sőt vagyonos férfit akarnak, aki még az érzelmi mélységet is megadja nekik, akivel össze tudnak olvadni testileg-lelkileg. Ritka az ilyen.

Hirdetés

 

Nyilas

A Nyilas nő egy vadóc, aki nem szereti, ha lekötik, megmondják neki, hogy mit csináljon. Ha fiatalon nem házasodik meg vagy elválik, olyan erős szabadságvágy alakul ki benne, hogy senkire sincs szüksége többé. Csak sajnos közben vágyik a szerelemre, szenvedélyre mégis. De a Nyilas nők, ahogy telik az idő, egyre nehezebben kötnek kompromisszumot.

Vízöntő

A Vízöntő nő sokszot észre sem veszi, ha udvarolnak neki, olyan messzire állnak tőle ezek a szerelmi dolgok. Igazán a család kispolgári, unalmas intézménye sem neki való. Hiszen annyi érdekes dolog van a világban, miért ülne otthon bezárva. A Vízöntő nő viszont egész jól elvan párkapcsolat nélkül, az sem borítja ki, ha nem születik gyereke. Ő tehát nem is annyira szerencsétlen a szerelemben, inkább immunis lehet rá.

 

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a 3 csillagjegyű nő nagyon nem szerencsés a szerelemben
error: Content is protected !!