Hirdetés

Minden nő egy csoda, de van 3 csillagjegy, akiknek egyetlen férfi sem tud ellenállni.

  1. Mérleg

 

A Mérleg olyan légiesen könnyed, és az uralkodója, a Vénusz hatására olyan szép, hogy egyszerűen minden férfit megbabonáz. A Mérleg könnyen beszélget mindenkivel, mindenben a pozitívat keresi, ráadásul bájosan bizonytalan a döntéseiben, igazi nő. Külseje, frizurája, ruhája mindig harmonikus és szemet gyönyörködtető. A férfiak a lábai előtt hevernek, csak választania kell.

Hirdetés

 

2. Skorpió

A Skorpiók uralják a nemiséget a Zodiákus jegyek közül. Nem csoda, hogy a Skorpió nők minden férfiban örök emléket hagynak. Nem lehet őket elfelejteni. Csáberejük olyan erős, hogy a külsejük szinte nem is számít. Bárhogyan néznek is ki, bárkit elcsábítanak rövid idő alatt. És a kiszemelt férfi teljes lelkét megkaparintják.

 

3. Bika

A Bika nő a szépség, az érzékszervek és a kellemes élet nagy ismerői. Ha egy Bika nő kiveti a hálóját valakire, nincs visszaút. Az maga a mennyország a kiszemelt férfinak. Olyan kellemes, vonzó és jó érzéseket felkeltő személyiség nincs még egy, mint a Bika nőjé. A legszebb nők nagy része Bika, mert őket is a Vénusz, a szerelem, a kapcsolatok és a szépség istennője uralja, ami mély érzelmekkel is megáldotta a földes Bikát.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A 3 legvonzóbb csillagjegyű nő! Nekik képtelenség ellenállni!
error: Content is protected !!