Senkinek nem esik jól, ha elhagyják, de egyes csillagjegyek szinte képtelenek elengedni a régit. Velük kész tortúra a szétválás, mert nagyon megszenvedik, és küzdenek is ellene.

Hirdetés

Bika

A Bika fix jegy, fő mozgatórugója, hogy kellemesen érezze magát valakivel. A testi szerelem nagyon fontos számára. Ha minden egyben van neki, nagyon nem szívesen vált, mert utálja a változást, hosszú időbe telik számára az elengedés. Ha ő zár le egy kapcsolatot, semmi gond, de ha a másik, akkor évekig képtelen mozdulni a megrázkódtatástól.

Hirdetés

 

Ikrek

Az Ikrek nehezen teremt kapcsolatot, de ha már megtörtént, akkor alkalmazkodó jegyként nagyon beleszokik a másik közelségébe. Az Ikrek évekig üldözhetik exüket, ha nem ők akarták, hogy vége legyen a dolognak. Folyton meg akarják beszélni, mi volt a gond, és verbálisan győzködik a másikat, hogy jöjjön vissza.

 

Mérleg

A Mérleg az emberi kapcsolatok csillagjegye. Számára egy nem miatta történt szakítás egy kis halál. Tulajdonképpen viszonylag hamar túlteheti magát rajta, a Mérleg nem szenved évekig, de az a rövid idő nála nagyon intenzív fájdalmat jelent. Úgy érinti, mint egyetlen más jegyet sem.

 

Skorpió

A Skorpió, ha nem ő akar szakítani (akkor semmi gond, lejegeli az exet, mintha sosem ismerte volna), akkor igazi zaklatóvá válhat. Egy Skorpió, fix vízjegyként örökre magában őrzi minden jelentős érzelmét, ezeket sosem engedi el, ahogy a nagy szerelmét sem. Simán előkerülhet még évek múltán is, hogy sajátos, csábító eszközeivel vissza próbálja szerezni. De vigyázat, ennek általában csak a bosszúállás a vége!

Halak

A Halak annyira alkalmazkodik érzelmileg a társához, hogy ha nem ő úszik el, szinte képtelen elengedni. Könyörög, sír, kérlel, újra megjelenik, csábít. Mindent megtesz, hogy a másik közelében maradjon. Annyira ragaszkodó, hogy még az is előfordul, hogy később visszaszerzi.

 

Akiktől könnyű szabadulni:

Kos: intenzíven átéli, ha elhagyják, de előre néző jegy, ezért nem gondolkodik a visszatérésen, fájdalmát egyedül viszi tovább.

Rák: nagyon érzelmes, igazán utálja, ha elhagyják, de indító jegyként ő is a jövőre koncentrál, keresi a következő személyt, aki szeretni fogja.

Oroszlán: fix jegyként ő is gyűlöli a változást, pláne, ha otthagyják, de mivel hatalmas az egója, hamar kitalálja, hogy igazából ő akart szakítani, és ettől megnyugszik.

Szűz: a Szűz el tudja magát távolítani az érzéseitől. Előfordul, hogy belül visszavárja a régi szerelmét, de nem mutatja ezt ki, nem kell arra számítani, hogy évekig könyörög.

Nyilas: a Nyilast is megviseli a szakítás, de bebeszéli magának, hogy fényesebb jövő várja, és ezért inkább előre néz, mégha nagyon szenved is.

Bak: Rövid bosszúhadjárat után a Bak le tudja zárni a múltat, és nem néz vissza, mégha emlékszik is érzelmeire, egy idő után azok nem fájnak belül neki.

Vízöntő: vigasztalódik a barátaival, de fix jegyként, belül ő is nagyon rosszul veszi, hogy nem úgy vannak már a dolgok, mint régen. Viszont ezt senkinek nem mondja el, még az exnek sem.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az 5 csillagjegy szakít a legnehezebben
error: Content is protected !!