Hirdetés

Országos előrejelzés: szombat

Napközben szakadozik a felhőzet, közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Északon alakulhat ki többnyire kisebb eső. A délnyugati szél megélénkül, északon néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Északnyugat felől mindenütt beborul az ég, főként a déli óráktól egyre nagyobb területeken ered el az eső. A délnyugati szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet még elérheti a 8, 14 fokot, délkeleten lesz a melegebb.

Hirdetés

Országos előrejelzés: hétfő

Borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, a Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. Az északi, északnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Forrás : met.hu

Facebook Hozzászólások
Itt a legújabb előrejelzés! Kiderül, melyik nap jön a hó! Itt az idei ősz első havazása! Mutatjuk melyik részeken lehetnek fehérek az utcák
error: Content is protected !!