Mutasd ki érzelmeidet

Akard elmondani a félelmeidet és az érzéseidet és mondd el könnyen, ha tévedsz.

Ne kamuzz

Thoughtful man relaxing at home.

Ha lojalitást vársz, akkor sok dolgot meg kell osztanod…még az azokat is, amiket nincs kedved. A szeretet vakmerő dolog, hogy teljesen kinyisd a szívedet és beereszd a feleségedet, miközben nem láthatod, hogy elfogadja-e, amit ott lát majd…

Hirdetés

Ez a bátorság segít majd neki, hogy teljes mértékben elfogadni tudjon, a rossz oldaladat is, ahogy a pozitívat. Vedd le AZ ÁLARCOD… Ha úgy érzed, hogy álarcot kell hordanod a közelében, hogy állandóan sebezhetetlennek látszódj előtte, soha nem fogod átélni az igaz érzéseket.

Házzatok egy irányba

Az állóvíz a betegségek melegágya, a folyóvíz mindig hűvös és üde. A leépülés egy természetes folyamat, ha nem dolgoztatod az izmaidat, ez igaz a szerelemre is. Tűzzetek ki közös célokat, amelyekért küzdhettek.

Állj másképp a pénzhez

A pénz egy játékszer csak, keresd meg a módot, hogy együtt nyerjétek meg a játékot. Az nem segít, ha a csapattársak szembefordulnak egymással.

Tanulj meg felejteni

És ahelyett, hogy a múlt negatívumait viseled, figyelj a jövőre. Ne hagyd, hogy a múlt rabul ejtsen. A régi hibákon rágódni, bárki is követte el, olyan mintha a házzaságotokat egy súlyos horgony tartaná vissza, az áramlástól. A MEGBOCSÁTÁS FELSZABADÍT.

Mindig válaszd az érzést

Tulajdonképpen ez a legfontosabb tudás, amire szükséged van. Ha ez lesz a választásod alapja, nem jöhet olyan, ami tönkreteszi a házasságodat. Az érzés mindenek felett áll.

A házasság nem csak „boldogan élünk, amíg meg nem halunk”. cselekedni kell érte. Az elhatározás, hogy együtt fejlődtök tovább és az akarat, hogy mindig a legtöbbet hozzátok ki a kapcsolatból, segít kiállni majd az idő próbáját.

Hirdetés

A küzdelem során megőrzitek majd a boldogságot. A házasság hullámvasút. Fogadd el az összes időszakát, tanulj mindenből és szeresd az összes tapasztalatot, amelyek az erőt és a helyes látásmódot biztosítják, hogy építkezhess belőle. Lépésről lépésre.

 

Vannak leckék, amiket nehezen tanultam meg. Vannak, amelyeket túl későn. De ezek a leckék visznek engem előre. Az igazság az, hogy imádtam a házas életet és idővel újra megházasodom és amikor így lesz, olyan alapot építek neki, hogy bármilyen vihart és bármennyi időt képes legyen kiállni.

Ha ezt olvasod és okulsz a fájdalmamból, oszd meg azokkal a fiatal férjekkel, akiknek a szíve még tele van reménnyel és azokkal a párokkal, akik elfelejtették, hogyan kell szeretni.

 

Lehet lesznek köztük olyanok, amilyen én is voltam és ezek a kemény áron szerzett leckék, talán ébresztenek bennük valamit, ami segít megérteni számukra, hogyan legyenek olyan férfiak, amilyet a párjuk megérdemel.

Férfiak – ez a ti feladatotok: legyetek hősies szeretők. Nincs ennél nagyobb kihívás és nincs ennél nagyobb díj. A párotok megérdemli ezt. Legyetek olyan férjek, akikről a feleségük csak büszkén tud majd beszélni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

3 éve elvált férfi vagyok, ezt tudom üzenni sorstársaimnak, jól fontolják meg!
error: Content is protected !!