Vannak bizonyos csillagjegyek, akikkel egyszerűen tele van a szoba. Nem kell velük együtt élni ahhoz, hogy teljesen felforgassák az emberek életét maguk körül. Erős energiával rendelkeznek, amit nem félnek használni.

Hirdetés

Kos

A kos, ha unatkozik, kész drámakirály vagy drámakirálynő. Amint bele kerül egy helyzetbe, a maga képére akarja a dolgokat fordítani. Teljesen kompromisszumképtelen, ráadásul nagyon erős az akarata és az ereje, ezért mindenkire hat maga körül, kivéve talán a három levegő jegyet. A Mérleg teljesen immunis a Kos erejére. Azok lehűtik a tüzét. De az összes többi jegy megérzi a Kos nagy lendületét, főleg, ha ellene irányul. Tanács: egy Kos jobb, ha nem dolgozik beosztottként, mert vezérürüként képtelen beállni a sorba, csak konfliktus lesz belőle.

Hirdetés

 

Ikrek

Az Ikrek változó levegőjegy. Azonnal betölti a teret, ahol megjelenik. Egy erős Ikrek egyéniség, akit nem fog vissza valami földes ascendens, képes egy egész szobányi embert felidegesíteni. Olyan vibráló energiája van, hogy az mindenkire hat a vízjegyeken kívül. A Halak a legimmunisabb az Ikrek energiájára, a Skorpióval meg jó, ha vigyáz. Az Ikrek mindent elér, amit akar, mert nagyon manipulatív, lyukat beszél mindenki hasába. Nem ritkán elég idegesítő, mert nem foglalkozik azzal, a másik ember mit csinál, mindig vele kell foglalkozni, ha mellette vagy. Tanács: egy Ikreknek le kell kötnie végtelen szellemi energiáját valami nagyon sokrétű tevékenységgel, különben mindenki agyára megy.

 

Skorpió

A Skorpió vizes áramköröket tud terjeszteni a környezetében, van aki egyszerűen nem is tud a közelében maradni, annyira erős az energiája még akkor is, ha meg sem szólal. Ha ráadásul akcióba lendül, akkor képes bárkit becsábítani a bűvkörébe vagy éppen úgy megmarni, hogy évekig fáj a helye, mindezt úgy, hogy a veséjébe lát mindenkinek, tehát nagy a helyzeti előnye. Ráadásul a Skorpiók egyéni gondolkodásmódját a többi jegy nem érzi (csak a Rák és a Halak), ezért mindenki bajba kerül a Skorpiónál, mert nem tud vele viselkedni. Imádja a konfliktust, ha nincs, teremt (ez a Kosra is jellemző a Mars energia miatt). A Föld jegyekre hat legkevésbé a Skorpió energia, a Bika például szinte immunis rá. Tanács: Skorpióként nem kell minden egyes helyzetbe belevinni a legerősebb energiájat, ezt tartogasd csak akkorra, amikor tényleg tétje van.

 

Akikkel mindenki kijön:

 

Mérleg: harmóniára törekszik

Rák: a legkonfliktuskerülőbb

Bika: a felszínen barátságos és joviális

Oroszlán: elvárja a tiszteletet, de ő is megadja másoknak

 

Akikkel még gond lehet:

Szűz: idegeneknek is megmondja, ha valami szúrja a szemét vagy teljesen elzárkózik a világ elől

Bak: olyan fal van körülötte, amit sokaknak fársztó lebontani, neki sem kezdenek, hajlamos csak a “fontos” személyeknek megnyílni.

Vízöntő: rosszul értelmezett különcségével kellemetlen érzést kelthet másokban, nem értik őt, nem is akarják érteni.

Halak: olyan irracionális, hogy ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni, saját üteme szerint jelenik meg vagy tűnik el egy szituációból.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ezzel a 3 csillagjeggyel lehetetlen kijönni, kész tortúra velük az élet
error: Content is protected !!