A Tarot kártya megmondja: Ezek a novemberi feladataid a csillagjegyed szerint

Fotó: Thinkstock

Hirdetés

A csillagjegyedhez párosított Tarot kártyalap elárulja, hogy mire kell ügyelned a munka és a magánéleted területén. Ezekkel a bölcs tanácsokkal segít a Tarot kártya!

Kos: A Bolond és a Mágus lapokat kaptad, ami arra utal, hogy követned kell a sorsod hívását. Novemberben bízz a megérzéseidben, mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes, használd a képességeidet és a tehetségedet. Eltökéltnek és céltudatosnak kell lenned, a munkádat végezd el keményen, mert ez kell a céljaid eléréséhez, a vágyaid beteljesítéséhez. Ezzel a hozzáállással a jelenleginél jobb pozíciót kaphatsz, valamint figyeld meg, hogy az emberek szinte a tenyeredből fognak enni. Élj a lehetőségekkel, merj kockáztatni, mert jó esélyed van feljutni a csúcsra!

Bika: Az Akasztott ember és a Szeretők lapokat kaptad novemberre. Ez arra figyelmeztet, hogy lehet valaki a környezetedben, aki nem mond igazat. Könnyen lehet, hogy már sejted, hogy kiről lehet szó, ezért ne legyints a megérzésedre, hanem engedd, hogy elvezessen az illetőhöz! Bátran nézz szembe az igazsággal!

Hirdetés

Novemberben azt is megtapasztalhatod, hogy az életed stagnál, semerre sem halad. Most hiába érzed úgy, hogy ez nem tetszik, mert türelmesen ki kell várnod a legjobb lehetőségeket. A Tarot kártya arra is kér, hogy legyél kicsit rugalmasabb!

Párkapcsolat terén kiteljesedhetsz az ősz utolsó havában, aminek eredménye a teljes boldogság lesz. Ha párt keresel, akkor novemberben egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akivel azonnal izzani kezd köztetek a levegő.

Ikrek: Novemberre a Remete és a Világ Tarot lapokat kaptad, ami azt jelenti, hogy segítséget kell kérned, ha elbizonytalanodtál a munkádat és sorsodat illetően, de akkor is, ha valamiféle trauma ért. Nem muszáj mindent egyedül csinálnod, némán szenvedned, mert jobban jársz, ha megosztod valakivel a terheidet.

A benned dúló káoszt is fel kell számolnod novemberben. Hozd összhangba az elmédet az érzéseiddel, a tetteiddel és a gondolataiddal. Ha ezt meg tudod tenni, akkor komoly áttörést érhetsz el, megvilágosodhatsz és új távlatok nyílhatnak meg előtted. A Tarot szerint sikeres, eredményes hónapod lesz, a végén úgy érezheted, hogy jó időben és jó helyen vagy.

Rák: Az Akasztott ember és a Szerencsekerék lapokat kaptad a Tarot kártyától. Ennek alapján, ha jogi vagy problémás ügyed van, akkor novemberben fellélegezhetsz, mert rád nézve kedvezően fog véget érni a dolog. Az adott ügyben nem lesznek kétségeid, mert pontosan azt kapod, amit karmikusan megérdemelsz. Más dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy azok semerre se haladnak. Ebben nem tévedsz, ugyanis némi akadályozó erő visszatart. Ez jó okkal történik, mert vannak bizonyos dolgok, amiket át kell gondolnod, mert nem biztos, hogy akarod őket, ráadásul lehet, hogy rossz útra vinnének. Ezek a döntések egy sorsfordító változást készítenek elő, ami még novemberben bekövetkezik.

Oroszlán: A Tarot kártyák közül a Szerencsekerék és a Végítélet lapokat kaptad novemberre, ami azt jelenti, hogy komoly változásokra számíthatsz. Ez a hónap alaposan felforgathatja az életedet, amibe sorsszerű, új események következhetnek be. A változásról, ami a szerelmi életedet is érinteni fogja, nem lehet kijelenteni, hogy pozitív lesz. Ha nincs párod, akkor valaki beléphet az életedbe. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor új irányt vehettek, ami megerősítheti a viszonyotokat, de a szakítás veszélye is fennáll.

A kártya szerint a szerelmi életeden kívül is bőven lesz, ami véget ér, míg más dolgok elkezdődnek. Ami biztos, hogy a karmád erőteljesen fog dolgozni az ősz utolsó havában.

Szűz: Novemberre a Kiegyenlítődés, a Főpapnő és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad, bízz a megérzéseidben, mert rá fognak vezetni a helyes irányra és útra.

Az ősz utolsó havában ne csak a látszat, a tények és a logika alapján hozz döntéseket, hanem a belső késztetésedet is vedd számításba! Ha cselekszel, akkor azt tedd megfontoltan, mert semmibe se szabad csak úgy beleugranod.

Inkább óvatosan és lassan éld meg ezeket a heteket, így időben reagálhatsz a hirtelen támadó akadályokra. A Tarot kártya emellett felhívja a figyelmedet arra, hogy a sors a harmonikus és a kiegyensúlyozott élet felé terel, annak minden területén.

Mérleg: A Világ és a Kiegyenlítődés lapokat kaptad novemberre, amikor is megvalósulhat egy régi álmod, ami szerelemmel vagy karrierrel lehet kapcsolatos. A következő hetekben megkaphatod a vágyott munkát, partnert, esetleg a szerelmi életed teljesedhet be.

Legyen bármi a titkos vágyad, az novemberben valósággá válhat, az életedben pedig sok minden megváltozhat. Az ősz utolsó hava termékenynek, eredményesnek és sikeresnek ígérkezik, ezért úgy érezheted, hogy kitárult előtted a világ. Most mindig ott leszel, ahol lenned kell, de arra ügyelj, hogy ne kapkodj! Előbb gondolkodj, aztán cselekedj!

Skorpió: A Főpapnő és a Szerencsekerék lapokat kaptad. Ez azt jelenti, hogy novemberben sorsszerű események következhetnek be az életedbe, több dolog megváltozhat, ne állj ellen!

Kövesd a megérzésedet, és cselekedj azok alapján! Amennyiben együttműködsz a sorssal, akkor beindulhat az életed, az események felgyorsulhatnak, és elérheted a vágyaidat. A Tarot emellett felhívja a figyelmed arra, hogy a változás lehet pozitív, de negatív is, ám ne felejtsd el, hogy a látszólag rosszban is van jó!

Nyilas: A Halál és a Világ Tarot lapokat kaptad novemberben, tehát elkerülhetetlenek a jó és rossz változások az életedben. Ennek célja az lesz, hogy új irányba tereljen a sors. Novemberben teljesen megújulhatsz, ám ne akarj gyorsan átesni a változásokon!

Ezekben a hetekben a legjobb, amit tehetsz az, ha nem cselekszel, hanem engeded, hogy a dolgok maguktól alakuljanak ki. Most gyakorolhatod a félelmeid és a régi, már nem működő dolgok elengedését.

A hónap végére érezni fogod, hogy a változások a küszöbödön állnak, neked pedig csak ki kell tárnod előttük az ajtót. Ha megteszed, akkor az életed több területén is sikert érhetsz el.

Bak: Az Erő és a Nap Tarot lapokat kapta a csillagjegyed. Novemberben óvatosnak kell lenned a környezeteddel szemben. Most nem mindegy, hogy kinek és mit mondasz, mert valaki nem őszinte veled, és csak arra vár, hogy hogyan tehetne keresztbe neked.

Fontos, hogy a céljaid tekintetében ne veszítsd el a reményt, légy továbbra is kitartó, állhatatos, mert az erőd, a csillagok támogatása és a szerencse is segít, hogy elérd, amire vágysz. Ha nem adod fel a küzdelmet, akkor sikert fogsz elkönyvelni. November több tekintetbe is termékeny hónap lesz, úgyhogy tegyél azért, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Vízöntő: Az Erő és a Diadalszekér lapokat kaptad a Tarot pakliból. Novemberben úgy ítélheted meg, hogy sok az akadály és buktató előtted, ám tudd, hogy meglesz a jutalma, ha elszántan veszed fel a harcot a nehézségekkel szembe.

Az ősz utolsó havában sokkal jobban kell bíznod a képességeidben, mint azt eddig tetted, de azt is tudnod kell, hogy mikor legyél türelmes, óvatos, és mikor kell gyors, határozott lépést tenned! Ezzel a taktikával beteljesítheted a vágyaidat novemberben.

A hónapra kapott lapok azt is jelentik, hogy a szerelmi életedben eljegyzésre, házasságra, gyermekáldásra kerülhet sor. A családi boldogság és harmónia garantált a kártya szerint.

Halak: Az Ördög és a Szeretők lapokat kaptad a Tarot kártyák közül, ezért novemberben új szenvedély uralkodhat el feletted. Ez jelenthet új hivatást, szerelmet, házasságot. A szerelemben légy óvatos, ha nem vagy szingli, mert beléphet valaki az életedbe, aki kísértésbe vihet!

A csillagjegyed miatt jellemző rád, hogy nem csak egy személy csábíthat el, hanem egy dolog is, amivel megütheted a bokádat, mert kellemetlen vége lesz. Ha azonban a sors azt akarja, hogy ezt megtapasztald, akkor nem tehetsz ellene semmi, a fájdalmas életleckéket egyszerűen meg kell élni. Novemberben úgy érezheted, hogy teljes káosz az életed.

(Tudásfája)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Tarot kártya megmondja: Ezek a novemberi feladataid a csillagjegyed szerint
error: Content is protected !!