Vannak nyitott és kevésbé nyitott emberek. Akik mindenkit elbűvölnek, népszerűbbek lesznek hosszú távon. A jól kommunikáló embereket mindenki szereti

Hirdetés

Mérleg

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, akitől ajándékba kapta a kommunikációs készségét, szeretetre méltó auráját. A Mérleg harmóniára törekszik, és sokszor fejet hajt mások véleménye előtt. Nem csoda, hogy a Mérlegek nagyon népszerű emberek. Ráadásul a Vénusz miatt ők a legjobb külsejűek a 12 jegy közül. Sötét oldaluk csak annyi, hogy mindenkinek igazat adnak, ezért nem tartanak ki semmi mellett, de felszínesebb kapcsolatokban ez nem ütközik ki.

Hirdetés

 

Rák

A Rák idegenekkel is kedves,gondoskodó, intuíciós érzékének köszönhetően egyszerűen érzi, mit kell a másiknak mondani, hogy az ellazuljon, kellemesen érezze magát a társaságában. A Rákok nem veszekednek, nem keresik a bajt. Párkapcsolatban lehet néha sok egy Rák, de lazább emberi kapcsolataiban nagyszerűen megállja a helyét, mindenki szeret vele lenni.

 

Oroszlán

Az oroszlán uralkodója a Nap. A Nap kelti életre az élőlényeket, megvilágítja az élet szép dolgait. Nem csoda, hogy az Oroszlánok köré annyian gyűlnek, rengeteg barátjuk van. Az oroszlán elvárja, hogy csodálják, de ő is tudja ontani a fényt a másikra. Akit az Oroszlán kedvel, az megkapja a kellő rivaldafényt.

 

A kevésbé népszerűek:

Skorpió – félnek tőle

Bak – nagyon magának való

Vízöntő – nagyon furcsa tud lenni

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a 3 legnépszerűbb csillagjegy! Őket mindenki szereti!
error: Content is protected !!