Akinek volt már aranyere, az tudja, hogy az egyik legkellemetlenebb problémáról beszélünk. Sajnos a műtét sok esetben nem elkerülhető, de egy régi recept alapján sok beteg visszakapta a reményt, és elkerülte ezt a fájdalmas műtétet.

Hirdetés

Az aranyér a végbélnyílás ereinek gyulladásos állapota. Kialakulását számos tényező okozza, a leggyakoribbak: a székrekedés, az öröklődés, terhesség, hasmenés, idős kor, nagyon fűszeres ételek, hashajtók túlzott használata, és a magas vérnyomás. Vénatágulattal kezdődik és állandósult aranyeres csomók kialakulásához vezet. Ezek begyulladhatnak, vérezhetnek, megnagyobbodhatnak, néha kifordulnak vagy véralvadék képződhet bennük, és ilyenkor fájdalmassá válnak.

Vannak különböző módszerek és technikák az aranyér tüneteinek enyhítésére, de ebben a cikkben bemutatjuk a leghatékonyabbat az összes közül. Ez a recept gyorsan és egyszerűen gyógyítja az aranyeret, akár már 20 perc után érezhető a hatása.

Ha szeretnéd minél gyorsabban megszüntetni ezt a problémát a legegyszerűbben, annyi a teendőd, hogy kövesd az alábbi receptet:

Hirdetés

HOZZÁVALÓK:

  • 250 ml búzacsíraolaj
  • 10 gramm kamilla por
  •  2 rózsa szirmai
  • 20 gramm méz
  • 20 gramm lanolin

 

ELKÉSZÍTÉS:

A mézen és a lanolinon kívül tedd az összes hozzávalót egy edénybe, és kezdd el forralni húsz percen keresztül, majd vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.

Amikor a keverék lehűlt, szűrd át egy tésztaszűrő vagy géz segítségével, és add hozzá a mézet és a lanolint. Végül tedd a hűtőszekrénybe, amíg megkeményedik.

Javaslat:

Ha már megszilárdult, használd ezt a keveréket az érintett területen, és néhány perc múlva, érezni fogod az enyhülést. Folytasd a kezelést naponta, amíg teljesen meg nem gyógyítja az aranyér kellemetlen tüneteit.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ennél gyorsabb gyógyszer nincs az aranyérre! Nem kell majd műtét sem!
error: Content is protected !!