Belerokkant a küzdelembe

 Az énekesnő belebetegedett a menedzserével folytatott küzdelembe.  Ez a tumor már a második volt.

– Már csak röhögni tudok a volt menedzsmentem vádjain, de minden állításukat cáfolni tudom. Részt vettem egy hazugságvizsgálaton, hivatalos papírom van arról, hogy semmiben nem hazudtam. Szeretném őket is erre kötelezni, mert akkor kiderülne, hogy nekem van igazam – zárta rövidre a Story magazinban megjelent hírekkel kapcsolatban a sztár.

Hirdetés

A magazinban ugyanis azzal vádolta meg Lakatos Róbert, hogy Mary sosem volt terhes, sosem volt daganatos betegsége, és leszbikus.

– Szeretnék a gyógyulásommal és magammal foglalkozni – magyarázta az énekesnő, akinek bevallása szerint nemrég ismét szembesülnie kellett egy daganatos megbetege­déssel.

 – Pár hónappal ezelőtt, alig pár héttel a vetélésem után kezdtem azt érezni, hogy valami nem stimmel. Többször jött meg a havi vérzésem, mint kellett volna, aztán egyszer csak nagyon bekeményedett a hasam alsó része. Nagyon megijedtem, nem sokkal később ki is derült: nem alaptalanul. Az orvos ugyanis egy hét centiméteres daganatot talált a méhemben, amelyet azonnal ki kellett műteni – emlékezett vissza Mary erre az ijesztő időszakra.

Az énekesnő elmondása szerint három éve a mellkasában találtak daganatot, nem sokkal azután, hogy egy fellépésen egy lelkes rajongó véletlenül megütötte. A szerencsétlen ütés helyén hetekkel később kialakult egy csomó, amely végül daganattá duzzadt, amelyről ugyan utólag kiderült, hogy jóindulatú, mégis alaposan megijesztette az énekesnőt.

Hirdetés

A négy héttel ezelőtti műtét, amely során végül Mary elmondása szerint egy közel egy kilogramm nagyságú daganatot operáltak ki belőle, szintén megviselte lelkileg, hiszen napokig kellett várnia arra, hogy kiderüljön, vajon jó- vagy ­rosszindulatú, azaz rákos szövettel van-e dolguk.

– Szerencsére már jól vagyok, az elmúlt időszak történéseinek hála nagyon megerősödtem, de még mindig járok szakemberhez, hogy ez így is maradjon. Nem hagyom magam, és be fogom bizonyítani az igazam – mondta a Blikknek Nótár Mary.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Kilónyi daganatot operáltak ki az énekesnőből – ez már a második volt
error: Content is protected !!