Va­gyo­no­kat bukik Fri­de­ri­kusz

Már­ci­us­ban még szá­mos in­gat­lan­por­tá­lon meg le­he­tett ta­lálni a 2,5 mil­li­árd fo­rin­tért meg­hir­de­tett egy­kori Fenyő-vil­lát, de ma már min­den­hon­nan el­tűnt a hir­de­tés.

Hirdetés

Friderikusz Sándor számára egyre komolyabb gondot jelenthet az 1999-ben megvásárolt hírhedt Alkony utcai luxusház, hiszen március óta nem talált vevőt az egyébként jócskán túlárazott ingatlanra.

Már nem is hirdeti a tavasszal még 2,5 milliárd forintra tartott egykori Fenyő-villát, amelyre egyetlen komoly vevő sem akadt.A palotának is beillő komplexum fenntartási költségei pedig óriásiak.

Szerény számítások szerint havi szinten meghaladhatják a félmillió forintot, ha pedig beleszámítjuk a parkosított kert és a folyamatos őrzés költségeit is, az összeg további százezrekkel nőhet.

Hirdetés

Így válik a majd 900 négyzetméter alapterületű ház valóságos pénztemetővé Sándor számára, aki, információink szenít, már csak ritka vendég az olasz főúri pompával felújított és berendezett villában, hiszen nem szeret egyedül bolyongani a sokszobás házban.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Va­gyo­no­kat bukik Fri­de­ri­kusz
error: Content is protected !!