Videóra vették, amint Vasvári Vivien kocsija vészvillogóval repeszt az autópálya leállósávjában. A rendőrség kihallgatta a milliomos feleséget.

Az ok egyszerű lehet, erről tanúskodik a videofelvétel: túl nagy volt a forgalom a Balatonról a fővárosba menet, ezért könnyebb volt vészvillogóval kikerülni a dugót a leállósávban. Egy, a sorban álló autós vette fel az esetet fedélzeti kamerával, majd tett feljelentést a rendőrségen.

Hirdetés

A második gyermekét váró milliomos feleség összerezzent, amikor a rendőrségtől felhívták, és behívták kihallgatásra.

– Megállt bennem az ütő, mert nem voltak hajlandóak elmondani telefonon, hogy mit csináltam. Aztán amikor bementem, akkor tudtam meg, hogy feljelentettek – ismerte el a Borsnak Vivien, akit ott szembesítettek a felvétellel. A modell bevallotta, valóban az ő autója száguldott a leállósávban.

– Nyáron történt a dolog, az M7-es autópályán a Balatonról hazafelé menet. Megmondom őszintén, nem emlékszem ilyenre, hogy vészvillogóval mentem volna a leállósávban. Az illető, aki beküldte a felvételt a rendőrségnek, úgy készítette a videót, hogy nem látszik rajta, ki vezeti. Engem azért vettek elő, mert én vagyok a kocsi tulajdonosa és üzembentartója – magyarázta a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki még a rendőrségen is szelfizett egyet. Vivien megkönnyebbült, mert megússza a feljelentést.

Hirdetés

– Azt mondták, hogy mivel nem tudni, ki vezette a kocsit, nem lesz ügy belőle és büntetést sem kapok – tette hozzá.

Vivi bejelentkezett a rendőrségről © Instagram/vasvarivivien
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a nő nem normális! Azt hiszi, mert pénze van, neki mindent szabad, ezt csinálta a kocsival, amikor túl nagynak találta a forgalmat!
error: Content is protected !!