Az orvos megcsászározza a kismamát, de amikor kiemeli a babát, mindenki elhallgat körülötte

Hirdetés

Ilyet még nem láttak.

Egy frissen összeházasodott pár számára igen nagy hír az, amikor a feleség első alkalommal lesz terhes. Főleg akkor, ha már nagyon szerettek volna gyereket. De a terhesség sajnos nem mindig úgy alakul, ahogy azt sokan gondolják.

Sarah és Bill Thistlethwaite nagyon szeretett volna egy testvért kisfiuk számára ezért amikor kiderült, hogy Sarah terhes nagyon örültek. Megtudták, hogy ikreik születnek majd.

Hirdetés

Mikor Sarah  a terhesség 19. hetében volt, kiderült, hogy a két baba egy méhlepényben van. Ez azt jelentette, hogy esetleg probléma adódhat később ebből mert például összetekeredik a két gyermek köldökzsinórja..

Annak is fennállt a veszélye, hogy a gyerekek esetleg nem élik túl a terhességet és az édesanya nagyon aggódott a terhesség utolsó heteiben, írta a Fox 8 News.

A terhesség utolsó heteiben Sarahnak teljes ágynyugalomra volt szüksége, sehová sem mehetett és pihennie kellett, hogy megelőzzék az esetleges komplikációkat.

Amikor a babák a 33. héten császármetszéssel megszülettek, Sarah és Bill a legrosszabbra is fel volt készülve.

Szerencsére nem így történt. Sőt! Valami egészen különös, bensőséges, és eddig még nem látott dolgot élhettek át a szülőszobán tartózkodók.

Amikor a kicsik végre megszülettek, az egész szülőszoba ledöbbent. Megszületésükkor a babák átölelték egymást, mintha így akartak volna gondoskodni egymásról. A jelenlévők szóhoz sem jutottak.

– Elolvadtam mikor megláttam őket, mondta Sarah a Fox 8 News.-nak majd folytatta:

– Nem hiszem, hogy bárki is végig tudta ezt nézni sírás nélkül.

(Csodálatos)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az orvos megcsászározza a kismamát, de amikor kiemeli a babát, mindenki elhallgat körülötte
error: Content is protected !!