Hirdetés

Elképesztő, amit most elmondott.

Hatalmas, mindent elsöprő szerelem volt, amikor 2004-ben Mr és Mrs Smith, azaz Brad Pitt és Angelina Jolie egymásba bolondult. Még Pitt első felesége, Jennifer Aniston sem tehetett mást, minthogy félreállt és hagyta, hogy a világsztár más oldalán legyen boldog. De a boldogság nem tartott sokáig. És nem csak az utóbbi év rettenetes herce-hurcája tette tönkre.

– Utólag persze már okosabb az ember, de az a helyzet, hogy Bradben és Angie-ben nem volt a világon semmi közös. Leszámítva persze az erős szexuális vonzalmat – épp mint a filmben –, magyarázta Brad Pitt egyik barátja a Star magazinnak. – A szakítás után Brad egész éjszakákat áttanakodott, azt próbálta kitalálni, hol is ronthatta el az egészet. Ezt boncolgatta a terápián is, ahová eljárt. Végül arra jutott, hogy a kapcsolatuk a legelejétől mérgezett volt, hiszen csalásra és hazugságokra épült. Barátainak azt mondta Angelinával közös életéről, hogy 12 évet élt a pokolban.

Hirdetés

Azt, hogy ez mennyire igaz, mi sem bizonyítja jobban, minthogy amióta szingli, jóval egészségesebben él, jobban is néz ki, ráadásul nem iszik annyit.

– Italba fojtotta a bánatát Jolie oldalán – folytatta a magazinnak a bennfentes barát. – Akkor is részeg volt, amikor 2016 szeptember 14-én, a franciaországi Nizzából Los Angelesbe utaztak, és a 12 órás repülőúton Brad nagyon csúnyán összeveszett Madox fiukkal. Ezután a rémült Angie a gyerekekkel hotelbe ment, Brad meg a házukba, hogy kialudja mámorát.

(hot!)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

12 év pokol: Brad Pitt kipakolt Angelinával való házasságukról
error: Content is protected !!