Galambos Lajos megmutatta új otthonát

Galambos Lajos / fotó: Blikk, Isza Ferenc

Hirdetés

GALAMBOS LAJOS / FOTÓ: BLIKK, ISZA FERENC

Hamarosan csomagol a család.

Galambos Lajos és családja próbálja elfelejteni azt a két évvel ezelőtti hajnalt, amikor rendőrök rontottak rájuk boldogasszony-pusztai birtokukon.

A mulatós sztár imádta a birtokát, amibe annakidején első látásra beleszeretett, és azt gondolta, ott fog megöregedni. Most már azt mondja, nem biztos, hogy itt, talán Budapesten.

Hirdetés

„Az otthonunk elvesztette a báját, érintetlenségét, intimitását, amikor a készenléti rendőrök házkutatást tartva mindent felforgattak benne – meséli a Storymagazinnak -, csizmával taposták be a hófehér szőnyegeket, a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókját pedig kiborogatták. Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, beszennyezték a szó átvitt és valós értelmében. Ezeken egyszerűen nem tudok és nem is akarok túllépni!

Ezek után nem csoda, hogy Lajcsi új helyet keresett családja számára. A Storymagazinnak mutatta meg elsőként azt az erdő mélyén megbúvó vadászházat, amibe még 25 évvel ezelőtt lett szerelmes, és amit az elmúlt hónapok alatt korszerűsített és berendezett maguknak.

„Nincs nagyon messze Boldogasszony-puszta, mert a gyerekek kötődnek ehhez a vidékhez, egyik napról a másikra nem lehet kiszakítani őket innen – meséli Lajcsi, aki leült a gyerkekeivel és megkérte őket, hogy noha bárhova el tudnának menni külföldre tanulni, az egyetemet itt végezzék el, hiszen szükségük van rájuk, így kerek a család.

A család bőven elfér a több mint százéves téglaépületben, amit csak le kellett szigetelni. Tizenöt hektár erdő és egy öthektáros tó is tartozik hozzá, így, ha a zenésznek kedve támad trombitálni, nem zavarja a szomszédait.

A pazarul berendezett épületnek nem lesz sok a rezsije, vízteres kandalló van a nappaliban, ami biztosítja a ház egész fűtését. A tetőre pedig napkollektorokat szerelnek, a vízellátást pedig egy százhúszéves kút biztosítja majd. Mindene meglesz majd a családnak az erdő közepén.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Galambos Lajos megmutatta új otthonát
error: Content is protected !!