Sok­kot ka­pott a gazda: órá­kon ke­resz­tül foj­to­ga­tott egy föl­dön­kí­vü­lit

A nem min­den­napi tör­té­net egy me­xi­kói far­mer­rel esett meg, mi­u­tán el­ment ki­ürí­teni a ko­ráb­ban ki­he­lye­zett vad­csap­dá­kat… Ami­kor reg­gel el­in­dult, még nem sej­tette, hogy élete leg­bor­zal­ma­sabb nap­já­nak néz elébe…

Hirdetés

 

Bár a történet legalább tíz éves, az egyik szereplője a közelmúltban ismét a figyelem középpontjába került egy némileg hasonló eset kapcsán… A sztori szerint a mit sem sejtő mexikói paraszt igencsak megdöbbent, amikor az egyik állatcsapdában, egy teljesen csupasz, kis termetű lény talált. A csapda acélfogai a jobb karjánál kapták el, és még életben volt, amikor a férfi rátalált. Még sosem látott ilyesmit, és egészen biztos volt benne, hogy valamiféle földönkívülivel lehet dolga.

 

Hirdetés

Mivel a csapdába esett kreatúra hangosan sivalkodott, a gazda pánikba esett. Nem tudta mit tegyen, így azonnal a közeli patakhoz vonszolta a lényt és megpróbálta belefojtani a vízbe.

Csakhogy nem volt könnyű dolga. A fura földönkívüli igen szívósnak bizonyult. Állítólag három órán át küzdöttek a vízben, míg végezni bírt vele…

Végül a tetemet majd két évig dugdosta, mert félt a hatóságok megtorlásától.

A mumifikálódott testet végül 2009-ben adta át Jaime Maussan neves mexikói ufókutatónak 300 ezer pezóért, aki tüzetes vizsgálatnak vetette alá.

Az eredmények szerint a lénynek gyíkszerű, csupasz teste volt. Gyökértelen fogak voltak a szájában, az agya hátsó része pedig fejlettebbnek tűnt az emberénél. A szakértők szerint egyetlen földi fajra sem hasonlított. A lényről később a legtöbb kutató azt mondta, hogy egy helyi mókusmajom fajta volt… a csúfos kudarc után próbálták ugyan eltüntetni az esetről készült cikkeket és videókat, de mint tudjuk, az internet nem felejt!

A történetben szereplő Jaime Maussan ugyanaz a mexikói újságíró, aki ufológusként vett részt pár hónapja abban a kutatásban, amelyik a perui Nazca fennsík közelében, egy barlangban több, mumifikálódott, földönkívülinek tűnő, három ujjú tetemre bukkant. A szenzációsnak kikiáltott leletek lázba hozták a világ tudósait, ufológusait és antropológusait is.

A “felfedezés” végül majdnem rosszul sült el, mert a perui örökségvédelmi hivatal megvádolta  a kutatókat, hogy különféle, középkori múmiák testrészeiből “fércelték” össze a testeket. A független kutatócsoport ezután is váltig állította, hogy földönkívüli lényeket találtak. Ekkor még a sírrablás vádját is meglengették a fejük felett.

A DNS-vizsgálat végül kiderítette, hogy a bizarr múmiák 100%-ig emberek voltak. A csontváz-specialisták viszont megállapították, hogy nem összetákolt hamisítványokról van szó. Alighanem valamiféle helyi mutáció, vagy belterjes szaporodás okozhatta a testi eltéréseket a normálistól…

Úgy tűnik az öreg UFO-kutató évtizedek óta tartó hajszája a földönkívüliek után még nem ért véget. Ha ilyen kitartó, könnyen lehet, hogy egyszer valóban rábukkan valami igazán megdöbbentő dologra… már ha megéli.

ripost

Facebook Hozzászólások
Sok­kot ka­pott a gazda: órá­kon ke­resz­tül foj­to­ga­tott egy föl­dön­kí­vü­lit
error: Content is protected !!