Könnyeivel küszködve beszélt gyászáról.

Hirdetés

Szomorúság költözött Lajsz Andrásék érdi otthonába, ugyanis kegyetlenül végeztek a mixerkirály hétéves brazil masztiffjával. A mindig jókedélyű férfi a könnyeivel küszködve mesélt a Borsnak a tragédiáról.

Szerettei munka közben érték utol a családfőt, aki teljesen összeomlott a hír hallatán.

– Felfúvódva találtak rá az udvaron, szörnyű – kezdte elcsukló hangon a mixer. Gordon szerelem volt az első látásra, családtag volt, és egyben a legjobb barát. Hathetes kora óta velem volt, kiskora óta versenyekre jártunk, Európa-bajnok volt, képtelen vagyok felfogni, hogy ezt tették vele – mondta könnyeivel küszködve Lajsz, aki úgy sejti, a tragédia hátterében egy sikertelen rablási kísérlet áll.

Hirdetés

A megtört mixer igyekszik feldolgozni a történteket, de még frissek a sebei. Másik kutyáról egyelőre hallani sem akar, csak abban reménykedik, hogy elfogják az elkövetőt, és az megkapja az ezért járó büntetését.

– Ha elkapnák azt az embert, aki ezt tette, annyit kívánnék neki, hogy olyan sorsra jusson, mint amire ő juttatta Gordont. Az ilyen nem ember, és biztos vagyok benne, hogy ha állattal képes volt ilyet tenni, akkor emberrel is megtenné – mondta dühösen.

Facebook Hozzászólások
Zokogott a magyar sztárszakács, nem tudja feldolgozni ezt a tragédiát!
error: Content is protected !!