Drá­mai for­du­lat Ázsi­á­ban! Egyi­kő­jük fel­adta, ki­esett a sztár­pár!

Ördög Nóra terve is ku­dar­cot val­lott.

Hirdetés

Alig három hete indult a TV2 sztáros reality-je, most egy újabb párosnak ért véget a verseny.

Az Ázsia Expressznek hét sztárpár vágott neki, hogy napi egy dollárból egymást és az elemeket, félelmet, éhséget és saját magukat legyőzve megszerezzék a 14 milliós fődíjat! Körülbelül ötezer kilométert kell megtenniük Vietnamból indulva egészen Thaiföldig. R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka, majd Gaál Noémi és Németh Lajos után most újabb párosnak ért véget a műsor.

Ezúttal három páros mérkőzött meg a bent maradásért: Megyeri Csilla és a párja, Muri Enikő és Fésűs Nelly, valamint Cseke Katinka és Pallavicini Zita.

A pároknak először egy Buddha parkban egy kirakós feladatot kellett megoldaniuk. Ez Katinkáéknak ment a leggyengébben. Ezt követően egy templomban kellett meditálniuk, ahol a szerencse is nagy szerepet játszott a versenyben, majd szerezniük kellett egy apró virágot. 

Hirdetés

A hajszát követően Csilláék értek elsőként a célba, Katinkáék másodiknak, így a Fésűs Nelly és Muri Enikő párosnak ért véget a verseny.

Majd jött a fordulat: Ördög Nóra felajánlotta nekik, rejtett párként folytassák a versenyt, de Enikő ezt nem vállalta.Elfáradt és kimerült. Így a verseny a párosnak véget ért!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Drá­mai for­du­lat Ázsi­á­ban! Egyi­kő­jük fel­adta, ki­esett a sztár­pár!
error: Content is protected !!