Kos (III. 21 – IV. 20.)

Kosként, ha kapcsolatban vagy, decemberben kiegyensúlyozott lesz a viszony. Párod és közted a megszokottnál is nagyobb lesz az összhang. Testi-lelki értelemben harmóniában lesztek. Az ünnepek szép emlékeitekké lesznek. Ha kimozdultok, az nagyszerű lenne.

Hirdetés

Egyedülállóként fontos találkozásra számíthatsz. Az a személy a munkád kapcsán kerül a képbe. Hamar fejlődhet sokat a kapcsolatotok, ugyanis gyorsan egy hullámhosszra kerültök. Nem kizárt, hogy az ünnepeket már nem egyedülállóként fogod tölteni.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Gyönyörű, szenvedélyes időszak lesz a december. Kapcsolatban sok-sok tervetek születik a jövőre nézve, ami mindkettőtök számára jó energiát ad. Baráti társaságotok felpezsdül, az ünnepek pedig igen mozgalmasak lesznek. Szerelmetek új erőre kap.

Ha szingli vagy, kiszemelted egyre inkább megbabonáz ebben a hónapban. Azt ugyan egyelőre nem tudni, kitartásod gyümölcsöző lesz-e, de az esélyeid mindenképpen jók. Az ünnepekre kapcsolatod nem valószínű, hogy lesz, de egy fontos fordulat várható.

Hirdetés

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Pároddal kapcsolatotok még szorosabbá és még elkötelezettebbé válik ebben a hónapban. Kedvesed a tenyerén hordoz. Felmerülhet egy utazás gondolata, mely üdítőleg hatna rátok. Ha még nem vagytok házasok, akár az is szóba kerülhet köztetek.

Amennyiben szingli vagy, munka közben jó eséllyel megpillantod decemberben a jövendőbeli kedvesed. Cupido már-már a nyomodban van, és mindent elkövet, hogy karácsonyra egy nagy szerelmet kaphass. Légy nyitott mások felé, és ismerkedj bátran!

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Lányregénybe illő romantika és már-már pajzán szexualitás jellemzi kapcsolatod decemberben, ha párban vagy. Kapcsolatotokat most nagyban befolyásolja a pénz, mint ahogy családi kapcsolataid is. Az ünnepeknek, melyek szuperül sikerülnek, ebben lehet szerepe.

Bár a munkahely nem ismerkedésre való, Cupido minderre fittyet hány, és egy teljesen átlagos nap váratlan pillanatában hozhat össze álmaid pasijával. Arra azért ügyelj, hogy az állásod ne kerüljön veszélybe! Szilveszterre jó eséllyel több randin is túl lehetsz.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Oroszlánként decemberben a családi életed és a szerelmi életed nagyban összefonódik, ám ez nem is csoda, hiszen az ünnepek során sokat lehettek szeretteitek körében. Pároddal mindemellett a szexualitás is perzselő lesz, és a szokásosnál is pajkosabbak lesztek.

Ha nincs párod, ez a hónap telis-tele lesz kínálkozó lehetőségekkel az ismerkedésre. Nincs menekvés, ha készen állsz egy kapcsolatra, akkor véget érnek a szingliidők. Az idei karácsonyi ajándékod jó eséllyel egy fantasztikus kapcsolat lesz.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Pároddal a kommunikáció nagyszerű lesz decemberben, ami különösen az ünnepek alatt tűnik ki, amikor a sokak számára stresszes készülődést ti nyugalomban és harmóniában bonyolítjátok le. Nem csoda, hogy most merül fel egy komolyabb lépés megtétele.

Ha nincs párod, bár erre a legkevésbé sem számítanál, családod ismeretségi köréből kerülhet ki újdonsült jelölted decemberben. A dolog hirtelen jön, és gyorsan alakul majd, így akár már a szilvesztert sem töltöd egyedül. Szuper, emlékezetes randik vannak kilátásban.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Párban mást sem hallgattok egész decemberben, különösen az ünnepek alatt a rokonságtól, mint hogy mikor jön a következő lépés. Az összeköltözés, a házasság, a gyerek – bárhol is tartotok éppen, a záporozó kérdések csakis azért jönnek, mert messziről látszik, hogy minden oké veletek.

Szingli Mérlegként ha akarnál, akkor sem tudnál elbújni Cupido nyila elől ebben a hónapban. Lépten-nyomon célba vesz. Jó eséllyel akkor talál el, amikor pénzügyeid intézed majd. Most rendkívül körültekintő lehetsz a párválasztás terén, de tételes lista felállítása helyett hallgass inkább szívedre.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Skorpióként mély érzelmek, szenvedélyes, forró szexualitás és gondtalan harmónia ígérkezik számotokra a pároddal decemberben. Ez a mesés harmónia hatja át majd az ünnepeket is. Csodásnak ígérkezik a karácsony és a szilveszter is a kedveseddel.

Ha nincs párod, egy számodra fontos ügy intézése, oktatás vagy pénzügyek kapcsán jön szembe veled egy nap a szerelem decemberben. A dolog villámcsapásszerű lesz, érzelmeitek pedig gyorsan elburjánzanak. Most nagy változásokat kapsz az élettől karácsonyra.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Ugyan nem kizárt a kapcsolatodban egy-egy vita, minden nappal erősebbé váltok decemberben. A harmónia lassanként, ahogy jönnek az ünnepek, belopja magát a kapcsolatotokba. Fantasztikus karácsonyt és jókedvű szilvesztert ígér az esztendő utolsó hava.

Ha nincs párod, és egy fontosabb eseményre vagy hivatalos decemberben, úgy készülj,  hogy randimeghívással a zsebedben térsz majd haza. Most nagyot változhatnak a dolgok rövid idő alatt. A jövő évet már párban kezdheted.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ha Bak vagy, pároddal érzelmeitektől vezérelve és az ünnepi hangulat áhítatában még szívesebben beszélgettek a közös jövőről, mint máskor, és ez mindkettőtöket boldogsággal tölt el. Harmonikus karácsonyra és szép szilveszterre számíthattok.

Ha nincs párod, az ismerkedésben most különösen erőssé válnak számodra a csillagjegyedből, illetve a férfiak csillagjegyéből eredő tulajdonságok és a kompatibilitás. Ez segíthet, de össze is zavarhat: elsősorban a szíved diktáljon, és ne matekozd túl a dolgokat.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Ha Vízöntő vagy, párkapcsolatod példaértékű mások előtt. Kedvesed és te nemcsak a kommunikáció terén vagytok kiemelkedően egységben, hanem minden másban, a hétköznapi dolgok és az érzelmek terén is. Most mindenki titeket irigyel. Az ünnepek is remekül sikerülnek.

Ha nincs párod, a lélekkel összefüggésben lévő helyen találhat rád a szerelem. Ez lehet egy vallással kapcsolatos hely, de lehet akár egy meditációs központ is. Mindenképp olyan emberrel hoz össze a sors, aki hozzád hasonló érdeklődésű. Szép ajándék karácsonyra!

Halak (II. 20 – III. 20.)

Halakként most felerősödik benned az én-idő iránti vágyakozás. Pároddal mindenképpen beszélj erről, hiszen azt hiheti, hogy köztetek nincs valami rendben, holott ez nincs így. Meg fog érteni, és megtaláljátok az egyensúlyt a közösen és külön töltött idő közt, ha őszinték vagytok.

Ha nincs párod, gyakrabban nyílik alkalmad kimozdulni, így az ismerkedésre is több lehetőséged lesz ebben az időszakban. Könnyen lehet, hogy baráti köröd bővülésével a szerelem is begyűrűzik életedbe, ám ehhez nyitottnak is kell lenned egy új kapcsolatra.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Kos bepasizik, a Rák élete egy lányregény: ezt hozza a December a szerelemben minden jegynek!
error: Content is protected !!