Kitálalt Ábel Anita: Ez a véleménye Tóth Veráról

Ábel Anita  Fotó: RAS / Oláh Csaba

Hirdetés

ÁBEL ANITA FOTÓ: RAS / OLÁH CSABA

Nem tett lakatot a szájára, igazából ezt gondolja róla.

Vasárnap elkezdődött a Sztárban sztár + 1 kicsi idei szériája. A duettpárosok már az első élő showban levették a lábukról a zsűrit és a közönséget.

A zsűri személyében is történt változás: Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett Tóth Vera és Király Viktor is véleményezi a versenyzőket. Így a remek humoráról és erős egyéniségéről ismert Ábel Anita Vera személyében egy hasonló tulajdonságokkal megáldott zsűritársat kapott maga mellé.

Hirdetés

A két díva pedig már az első adásban sem fogta vissza magát: finoman csipkelődtek, amit talán sokan rivalizálásnak vélhettek.

Amikor például Tilla megdicsérte Verát, Anita közbe szólt: “Láttátok volna, hogyan nézett ki smink nélkül, amikor belépett az öltözőbe”.  Az adok-kapok természetesen az egész adást végigkísérte, de ahogyan Anita, úgy Vera is végig jót derültek egymás kifigurázásán.

– Tény, hogy mindketten erős egyéniségek vagyunk, de nem gondolom, hogy egyeznie kell a véleményünknek. Kedvelem Verát, élvezzük egymás társaságát, ráadásul közös öltözőben készülődünk az estére. Pontosan tudjuk, hogy mikor meddig mehetünk el, intelligensen kezeljük az adódó szituációkat – mondta Anita a Ripostnak.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kitálalt Ábel Anita: Ez a véleménye Tóth Veráról
error: Content is protected !!