Bak Horoszkóp 2018

A csillagok többnyire pozitív évet ígérnek 2018-ra a Bakok számára. A jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Szaturnusz. A Bakokra az idén kapnak hideget és meleget is, de az élet már csak ilyen. Fontos, hogy tanuljunk a múlt leckéiből, a Bakoknak ezt 2018-ban különösen észben kell tartaniuk. Hála a gyakorlatias személyiségüknek és a szorgalmas munkavégzésüknek, a Bakok idén is megoldanak bármilyen problémát.

Hirdetés

Az év elejétől kezdve a Nyilasban álló Mars hatására úgy érzi, meg kell küzdenie azért, amiben hisz – ami könnyen bajba is sodorhatja. Ha túl makacsul viselkedik egy konfliktusban egy hatalmi személlyel (pl. a főnökével), előfordulhat, hogy nem éppen az Ön javára dől a helyzet. Fontos, hogy nyugodt maradjon, értékelje át a helyzetet racionális szempontok alapján, és mérlegelje, megéri-e a kockázat, vagy érdemes visszalépnie. A frusztrációt vagy a feles energiát vezesse le sport útján.

2018 tavaszán nemcsak az idő enyhül, hanem Ön is olvadásnak indul. Minden újra nyitott lesz, akár valakire az ellenkező nem tagjai közül is. A horoszkóp az egyedülállók számára rengeteg izgalmat ígér, a flört nem marad el ebben az időszakban. Egy véletlen találkozás még nagy szerelemmé is válhat. Nem kell mást tennie, mint kitartónak és eltökéltnek lennie.

A Bakok számára a karrier is sima lesz. A korábbi problémás időszak elmúlik, így végre Ön is megtalálja a megfelelő tempót. Ha szeretne elérni valamit, ideje megmutatnia, mire képes. Ebben az időszakban a kapcsolatai stabilak lesznek, ezért nem kell aggódnia, hogy konfliktusba keveredik a környezetével. Harmonikus energia hatja át az időszakot.

Hirdetés

2018 őszén problémái adódhatnak a horoszkóp szerint. A Skorpióban járó Vénusz miatt tiltott gyümölcsre vágyik majd. Az érzései erősek lesznek, de mindent megtesz, hogy ne mutassa ki azokat. Extrém esetben még hűtlenségig is fajulhat a helyzet. A munkahelyén viszont csendesebb időszak várható. A problémákat gyorsan képes elemezni, és bármire megoldást talál. Ha szorgalmas, a megérdemelt jutalom is karnyújtásnyira lesz Öntől.

Az év végére végre nyugodt időszak köszönt Önre. Megállhat egy pillanatra és átértékelheti az elmúlt idők eseményeit. A horoszkóp szerint a családja körében érzi a legjobban magát, vagy bárhol, ahol biztonságos környezetben van.

Vízöntő Horoszkóp 2018

Uralkodó bolygójuk az Uránusz. A Vízöntőkre 2018-ban, különösen az év közepe táján pozitív időszak köszönt. A jegy szülöttei általában intellektuálisak és kimagaslóan innovatívak, ezért könnyen kezelnek bármilyen problémát. Az idei évben Ön sikeres lehet a karrierje terén, de nemcsak a személyiségének köszönhetően. A kapcsolatai helyzete is stabil, nem számíthat nagyobb horderejű változásokra.

A Vízöntők számára az év eleje visszaesést hoz az ambícióik terén. A karrierje helyett főként a magánéletére fókuszál. Hajlamos lesz a visszahúzódásra még így is. A legjobban egyedül érzi majd magát.

A horoszkóp szerint márciusban változik a helyzet. A Halakban járó Merkúr miatt a Vízöntőket elárasztja a pozitív energia. Kiválóan kommunikál ebben az időszakban, és könnyen és gyorsan jut konklúzióra a másik féllel. Rengeteg energiát képes feldolgozni, amit az elméje hasznosít. A lehető legjobbat hozza ki az időszakból, ami a karriert illeti, fontos kapcsolatokra tehet szert. Nincs ez másként a magánélete terén sem.

A nyári hónapok sikeresen telnek. Remek munkát végez, csak tartania kell a tempót mind a munkahelyén, mind a magánéletben. A horoszkóp 2018 ezen meleg időszakát leginkább az egyedülálló Vízöntők számára ígéri izgalmasnak, mert egy lehetséges partner vár rájuk. Erős köteléket érez önmaga és az újonnan érkezett ismeretsége között. A közös szimpátia jó eséllyel új, erős kapcsolatot teremthet Önök között.

Az ősz komoly hangulatban találhatja a Vízöntőket. A szerelmes időszaknak talán vége, de ez nem jelenti azt, hogy az érzései alábbhagytak volna, sokkal inkább igaz az ellenkezője. Mostanra egyenrangú, komoly kapcsolatot alakítottak ki. Az időszak kedvez a hosszú távú kapcsolatoknak, amik harmonikusak és stabilak lesznek. A karrier terén szinte érdektelenségről számolhatunk be. Megvolt a lehetősége, így ha elszalasztotta, mostanra már semmit nem tehet.

A horoszkóp szerint 2018 vége rengeteg mentális energiát ad Önnek a Skorpióban álló Merkúrnak köszönhetően. Rengeteg információt dolgozhat fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatja ezt, viszont nem tudhatja, mikor jön jól a tudása. Gondoljon az egészségére is, ne becsülje alá a megelőzés fontosságát ebben a hideg időben.

Halak Horoszkóp 2018

A 2018-as horoszkóp arra biztatja a Halakat, hogy járjanak nyitott szemmel, különösen tavasszal, mert talán soha vissza nem térő lehetőségük adódik! A jegy szülötteit a Neptunusz uralja, a Halak gyakran érzékenyek és empatikusak, emellett felelősségteljesek és megbízhatók is. Nagy előnyük, hogy könnyen építenek üzleti kapcsolatokat.

Az év eleje könnyen indul a Halak számára. A horoszkóp szerint Ön nagyon barátságos és természetes lesz a környezetével. Az emberek anélkül is közelednek Önhöz, hogy bármit tennie kellene ezért. Ezt kihasználhatja a magánéletben, ha szeretne megismerkedni valakivel, de a karrierjében is.

A Bakban álló Mars miatt 2018 tavasza új karrierlehetőségeket hoz. Az anyagi sikerek utáni vágya, amit ebben az időszakban érezhet, folyamatosan segít és motiválja Önt. Nagy önkontrollra és menedzsment készségekre tesz szert, ideális jelölt lehet akár a vezetői pozíciókra is. Nem kell mást tennie, mint kitartónak lennie, és a cél közelebb kerül, mint gondolná. Tökéletesen kikapcsolódik, a sporttal oldhatja a stresszt. Próbálja ki a jógát!

Nyáron a Halaknak lehetősége lesz jobban odafigyelni a kapcsolataira. Fontos, hogy behozza mindazt az időt, amit elvett a partnerétől a munka, mert csak így kerülheti el a konfliktust. A horoszkóp szerint a Vénusz hatásának köszönhetően az egyedülállóknak jó esélyük van rá, hogy megismerjék az igazit. Ebben az időszakban hajlamos lesz a szerelemre. Rengeteg gyengédség van Önben, amit szeretne mással is megosztani. Ha sikerül valakivel megtalálnia a közös hullámhosszt, a siker szinte garantált.

2018 ősze a kapcsolatokról fog szólni. A Mérlegben álló Vénusz miatt az élet ezen területe kimagaslóan fontos lesz az Ön számára. Mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a környezetét, és harmóniában élhessen velük. Azonban fontos, hogy a tökéletes imázs kialakítása közben ne feledkezzen meg a valóságról sem. A horoszkóp szerint ez nem vezethet jóra.

2018 végére a Halak ismét visszatér, és a munkára koncentrálhat. Még mindig lesz mit behoznia, de ideje is lesz rá, így ha optimistán áll a dolgokhoz, a karácsonyt békésen töltheti azok körében, akiket a legjobban szeret. A tanulásra és a jótékonyságra is lesz ideje.

astrohoroszkop.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Bakok, Vízöntők, Halak, figyelem! Ezt hozza számotokra 2018!
error: Content is protected !!