Minden csillagjegy lehet hűtlen, még a legegyenesebb is, de azért van három, akiknek a képviselői legkevésbé valószínű, hogy félrelépnek. Velük lehetsz a legnagyobb biztonságban.

Hirdetés

 

Rák: főleg a Rák nők, ha elköteleződnek, akkor a család nekik szent, nem kacsingatnak kifelé. Ez nagyrészt a férfiakra is igaz, ha megkapnak otthon mindent, nem keresgélnek másutt semmit. A lényeg, hogy érzelmi biztonságra van szükségük.

 

Hirdetés

Nyilas: nagyon nehezen köteleződik el, de ha már megházasodi, a Nyilas meglepő módon képes a hűségre. Nehezen hazudik, ezt tudja magáról, ezért inkább lemond a kalandozásról, úgyis lebukna. Amíg nincs komoly kapcsolat, addig nem érzi, hogy hűségesnek kellene lennie.

 

Bika: a Bika nő nagyon hűséges, az otthon melegére vágyik, nem a könnyű kalandokra. A férfi Bikák vagy rettenetesen hűtlenek, vagy szigorúan hűségesek. Csak ki kell kérdezni az előéletéről, és már tudhatod is, hogy jó vagy rossz Bikával van dolgod, mielőtt elköteleződsz vele. A múltját ugyanis nem szépíti, őszinte lesz. ha félrelépett, menekülj.

 

A hűtlenség mintapéldányai:

Oroszlán: h nem kap elég rajongást, kóborol.

Bak: úgy tűnik, igazi családcentrikus szikla, de sajnos nagyon szereti a nőket, ami nem is látszik rajta, és bizony a nők sem utálják a titokzatos Bakot.

Vízöntő: semmilyen újdonságra nem mond nemet, ráadásul elég érdekesek a Vízöntők, így alkalom akad bőven.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A három leghűségesebb csillagjegy, próbálj közülük választani!
error: Content is protected !!