Hirdetés

Nem mindig egyenlő a vonzerő a jó külsővel. Van 3 csillagjegy, amelynek férfi tagjaira ragadnak a nők, megmagyarázhatatlan módon. Még csak sokat sem kell tenniük érte. Nézzük, melyek ezek.

Bika:

Bár a Bika férfiak általában jól is néznek ki a Vénusz hatása miatt, ha nem annyira, akkor is rajonganak értük a nők. Ennek az lehet az oka, hogy hihetetlen biztonságérzetet árasztanak, és a nők erre vannak legjobban kiéhezve. Ez nem azt jelenti, hogy aztán tényleg meg is adják.

Hirdetés

Oroszlán:

Az Oroszlánnak lételeme, hogy imádják. Főleg a nők. Ezért mindent be is vet. Senki sem olyan bájos, vonzó, sugárzó, mint egy portyázó oroszlán férfi. Mindenki a közelében akar lenni, sütkérezni a fényében. Nem udvarol hevesen, mint a többi tűzjegy, inkább csak büszkén kiáll, megmutatja magát, és ez elég is.

Skorpió:

A Skorpió olyan intenzív aurával bír, hogy vagy nagyon taszítja vagy nagyon vonzza az embereket. Egyes nők megőrülnek a Skorpió férfiakért, igaz ők tesznek is róla, hogy minél több hölgyet magukba bolondítsanak, hogy aztán kedvükre válogathassanak a jelentkezők közül. nem szép dolog.

 

Vízöntő

A Vízöntő férfi maga az érdekesség, különösség, eredetiség. Olyan aurája van, ami nagyon bevonzza a nőket, mert azt hiszik, hogy a Vízöntő jó barát, úriember, ráadásul érdekes személyiség. Amíg nem kezdenek vele kapcsolatot, nem tudják meg, hogy a szívélyes, barátságos stílus kissé hideg, érzelemkerülő belsőt takar.

 

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Erre a 4 csillagjegyű férfira ragadnak a nők! El sem tudják őket zavarni
error: Content is protected !!