Most érkezett: Végre visszahozzák a képernyőkre a két nagyon várt műsort. Mutatjuk mikor kezdik!

 

Hirdetés

TV Fotó: Puzzlepix

TV FOTÓ: PUZZLEPIX

Most ezen a csatornán lesz.

December 19-től folytatódnak a TV2 műsorai, új epizódokkal visszatér a képernyőre Az 50 milliós játszma és a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Keddtől szombatig, a Tények után láthatják a nézők.

Hirdetés

A TV2 visszatérő szórakoztató műsorai számos újdonságot tartogatnak. Az 50 milliós játszma december 19-től folytatódik, Majka és a pénznyelő keddtől szombatig, 19 órától várják a képernyők elé a nézőket. A játékospároknak továbbra is nyolc kérdésre kell helyesen válaszolniuk, ha ez sikerül, a végén náluk maradó összeget nyerik meg. Az ünnepi időszakban sztárok is versenybe szállnak, akik mindannyian jó cél érdekében vetik latba a tudásukat. Alapítványoknak gyűjtenek, esetleges nyereményük teljes összegét az általuk kiválasztott szervezet javára ajánlják fel.

Szintén december 19-től a Vigyázat, gyerekkel vagyok! is új epizódokkal jelentkezik. A téli adásokban olyan ismert szülők is szerepelnek majd gyermekeikkel, mint Ganxsta Zolee, Erdei Zsolt, Novodomszky Éva és Szécsi Zoltán. Az egyik legkülönlegesebb adás a karácsonyi lesz, amikor Alvaro Soler, a Sofia című dal énekese hatvan kisdiákkal lép majd színpadra a TV2 stúdiójában.

Facebook Hozzászólások
Friss hír: Végre visszahozzák a képernyőkre a két rég várt műsort. Mutatjuk mikor kezdik!
error: Content is protected !!