A férfit őrizetbe vették, társát a 47 éves Csikós Lászlónét a rendőrség körözi.

A férfit őrizetbe vették, társát a 47 éves Csikós Lászlónét a rendőrség körözi.
A férfit őrizetbe vették, társát a 47 éves Csikós Lászlónét a rendőrség körözi- írja a hírpress
A 47 éves budapesti nő 2017. október 24-én 13 óra 20 perckor ment be egy Budapest VI., Andrássy úti üzletbe és miközben a sértett a kasszánál fizetett a nő a táskájából ellopott egy borítékot, amelyben 4 500 euró és 5 300 amerikai dollár volt, mintegy 3 millió forintnyi összeg. A lopást követően a nő a borítékot a vele együttműködő férfi táskájába tette.

Hirdetés

Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Zseblopási Alosztályának nyomozói azonosították a 47 éves férfit, valamint a szintén 47 éves nőt, és ellenük elfogatóparancsot bocsátottak ki.

 

A férfi az ellene kiadott elfogatóparancs eredményeként 2017. november 28-án önként feladta magát a rendőrségen, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Csikós Lászlónét a rendőrség jelenleg is körözi.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Csikós Lászlóné tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
hirpress

Facebook Hozzászólások
Íme, a zsebtolvaj, akit köröznek! nem hiszed el, mennyi pénzt zsebelt be!
error: Content is protected !!