Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Az VV sztár azt mondja, hogy többek közt Havas miatt ment félre az élete. A botrányhősnő fél egy esetleges pertől, de bármi is várjon rá, keményen beleáll. Baukó tegnap délelőtt egy hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán.

Hirdetés

– Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt. (…) Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője – kezdte bejegyzését Baukó. – Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó – fogalmazott oldalán a volt villalakó, aki állítja: Havas Henrikről van szó.

– A mai napig nem tudom eldönteni, hogy megbocsátottam-e neki – mondta a Blikknek Baukó, miután felhívtuk a bejegyzés miatt. – Van bennem düh, harag, de csillapodtak az érzéseim, ennek az egésznek már nyolc éve. Amikor tíz éve felkerültem Pestre, akkor egy tiszta, ártatlan lány voltam. Aztán nem sokkal később megismertem Havast. Többek közt miatta siklott ki az életem, ami miatt elkezdtem inni és pánikbeteg meg depressziós lettem. Nem tudtam egyről a kettőre jutni az életben – magyarázta Éva. – Én egyszer erről már beszéltem, még évekkel ezelőtt, de akkor senkit nem érdekelt. A mostani Marton- és Kerényi-ügy kapcsán feljöttek az élmények, és éreztem, hogy beszélnem kell erről. Érzem, hogy megkönnyebbültem, leesett egy nagy kő a szívemről. Félek attól, hogy beperel, de én igazat mondok – tette hozzá Baukó.

Az egykori botrányhős a Facebook- oldalára írta ki, hogy szerinte mi is történt nyolc évvel ezelőtt

Hirdetés

Hogy valóban kell-e félnie attól, hogy a bíróságon kell felelnie állításáért, arra a másik érintett fél, Havas Henrik megfelelt.

A történet először 2011-ben, a Story magazinban volt olvasható, Havas később azt mondta, az akkori főszerkesztő találta csak ki.

– Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem? – jegyezte meg csípősen a Tanár úr. Baukó most azt tervezi, hogy hamarosan további részleteket árul el az állítólagos zaklatásról.

Havas Henrik egész egyszerűen nem akar foglalkozni az üggyel /Fotó: Pozsonyi Zita

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Havas úgy visszavágott az őt zaklatással vádoló Baukó Évának, hogy azóta az egész közvélemény vele van
error: Content is protected !!