Vannak csillagjegyek, akik munkában kérlelhetetlenek, magasra akarnak jutni, és nem engednek senkinek. Ha te simulékony vagy, nem lesz velük gondod, de ha neked is ambícióid vannak, rájuk kell figyelni.

Hirdetés

Bak: a Bak kíméletlen a pozícióharcban. Nem feltétlenül áskálódik, de nagyon tud a főnökök nyelvén beszélni, mert a hierarchikus rendszerek legnagyobb értője. Vannak nem túl ambiciózus Bakok, de a karrierista Bakokból előbb-utóbb főnök lesz, ezért oda kell rájuk figyelni, ha te is arra pályázol.

Skorpió: A Skorpiókra is igaz, hogy akadnak, akik nem akarnak semmit a munkahelyen, de azok, akik előre akarnak jutni, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Észre sem veszik mások, és máris előbbre jutott a Skorpió, mert, ha célt tűz ki maga elé, annak mindent alárendel.

Hirdetés

Oroszlán: ennek a jegynek az akarása a legerősebb, olyan erőt kapott a sorstól, hogy soha nem fárad el, ha célját teljesíteni akarja, ember legyen a talpán, aki lépést tart vele.

Ikrek: beszélőkéjével úgy meg tud keverni maga körül mindenkit, hogy könnyedén elintézi ellenfeleit, nem csoda, hogy sok Ikrek van magas pozícióban vagy szerez nagy vagyont. Nem is annyira akaratereje, mint kommunikációs képessége révén.

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A 4 csillagjegy, akivel a legjobban kell vigyáznod a munkahelyen
error: Content is protected !!