Újabb sztár állítja: őt is zaklatta szexuálisan Havas Henrik.

Hirdetés

A Baukó Éva vádja után kirobbant zaklatási ügy követően most újabb híres nő jelentkezett, aki a TV2 hírműsorában, a állította: őt is zaklatta a Tanár úr. Különös, de ezúttal is egy valóságshow-szereplő volt az, aki – legalábbis szerinte – a Tanár úr áldozata volt. Molnár Anikó azt állítja, vele is évekkel régebben történt az eset, amikor a Havassal közös könyvükön dolgoztak.

Anikó elmondta, hogy volt olyan, amikor egymás mellett ültek, majd Havas megragadta a kezét és a combjára tette.

 

Hirdetés

– Ezután azt mondta: „Na, fogja már meg!” – meséli Anikó, később pedig meg is magyarázta, hogy Havas szerinte azt szerette volna, hogy Anikó a nadrágján keresztül simogassa. Máskor Havas ajándékot vett Anikónak, egy vibrátort, amit ő – természetesen – meglehetősen furcsának tartott. Igazán azonban az verte ki nála a biztosítékot, hogy Havas egy alkalommal búcsúzáskor minden különösebb előjel nélkül szájon csókolta. Anikó úgy érezte, ő elejétől érzékeltette Havassal, hogy nem fogadja a férfi közeledését.

Havas szerint lassan összeáll a kép Havas Henrik a Facebookon újabb bejegyzést tett közzé: „Ahogy letettem a telefont, Németh Szilárd hívott, az ATV hírigazgatója azzal, hogy szó sincs semmiféle felfüggesztésről, vagy akár vizsgálatról, az ATV vezetése kiáll mellettem, nyilvánvalóan valótlannak tartja a vádakat. Erről kiadnak egy közleményt, de szeretnének kívül maradni ezen az őrületen. Éppen ezért, ha mindenképpen védekezni akarok, ezt tegyem máshol, akár a Hír TV-be is elmehetek. Na, ezen meglepődtem! Rengetegen hívtak, és lassan összeállt a kép, hogy mi is történt valójában. Azt valószínűsítem, hogy a Fidesz – értsd ezalatt az agytrösztjét – azt feltételezhette, hogy a könyvem mögött valójában az ATV, illetve a tulajdonos, a Hit Gyülekezete áll.  Amikor engem támadtak, igazából azt jelezték, hogy nekik ez nagyon nem tetszik! Önmagában a könyv nyilván nem okozott örömet, de a gondolat, hogy a Gyülekezet ne adj, Isten támogatná a Jobbikot… Na, ez verhette ki a biztosítékot a Fidesznél! Lehet, hogy nem így van, de nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a verzió az igaz.”
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Na fogja már meg! Mondta Havas – állítja egy újabb híresség! Lehet, hogy Baukó Éva nem hazudik?
error: Content is protected !!