Vannak hűségesebb és kevésbé hűséges emberek. Nem mindenki hűtlen, aki a következő csillagjegyek egyikében születik, de azért jobb velük vigyázni.

Hirdetés

Kos: a Kos nő nem féltetlenül hűtlenkedik, bár versengésből nem áll tőle távol valamelyik barátnő párjának elcsábítása, de a Kos férfiak annyira szeretnek vadászni, hogy általában nem képesek visszafogni magukat kapcsolatban sem. Vannek persze kivételek, de mivel a Kosnak lételeme a verseny, ha meglátnak egy igazi trófeát, utána erednek, ráadásul könnyen unatkoznak, így ha nem elég kalandos otthon az élet, hajlamosak máshol keresni azt.

 

Hirdetés

Oroszlán: ha minden oké otthon, megkapja a rajongást az Oroszlán, akkor képes a hűségre. Csakhogy sokszor érezheti, hogy nem rajta van a rivaldafény, akkor bizony elindul az egóját máshol fényeztetni. Ráadásul nincs nehéz dolga, mert a Nap gyermekeként, mindenki körülálljí az Oroszlánt, a nőt és a férfit is.

 

Mérleg: Igazi pillangó, mindenkinek tetszeni akar, és mindig a tökéletes szerelem eszményét kergeti. Nagyon kellemes ember, így válogathat kedvére, rajonganak érte az ellenkező nem tagjai. Mindig vannak barátai az ellenkező nem köréből, ezt tolerálnia kell a párjának, azt márnem, hogyha ez a bartáság elmélyül. Sokszor titokban csinálja ezt, sohasem derül ki.

 

Bika: érdekes jegy, mert mive fix jegy, vagy nagyon hűséges, vagy nagyon hűtlen. Ha otthon elég szexet kap, jó ételeket, biztosnágot és romantikát, akkor hűséges, ha azonban bármi hibádzik, elkezdi gyűjteni maga köré a lehetséges partnereket, egy törött Bika férfinak komplett háreme van.

 

A meglepően hűségesek:

Ikrek: bár a kapcsolat kezdetén csapong, ha végül megállapodik, hajlamos a hűségre, ugyanez igaz a kalandvágyó Nyilasra.

 

A nem látszik, de hűtlenkedők:

Vízöntő: mindenki barátja, látszólag nem is annyira szexuális lény, mégis időnként elcsábul, ha valami újdonságot kell kipróbálni.

Halak: képes nagyon szeretni, de hajlamos visszajárni titokban az exekhez.

Bak:  szigorú, összetett külső mögött egy másik vadász lapul, nem olyan szenvedélyes, mint a Kos, de el lehet ám csábítani.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A 4 leghűtlenebb csillagjegy, ne számíts melletük biztonságra
error: Content is protected !!