Pécsi Il­dikó uno­kája még gye­rek volt, ami­kor el­kez­dő­dött szü­lei vá­lása, azóta már sár­mos fi­a­tal­em­berré cse­pe­re­dett. A fiú nem ha­rag­szik nagy­ma­má­jára, és nyi­tott az újabb ta­lál­ko­zásra, hi­szen négy éve nem is lát­ták egy­mást, meg­szűnt köz­tük min­den kap­cso­lat. De vajon mi a vá­la­sza erre a Kos­suth-díjas szí­nész­nő­nek? A Ri­post meg­tudta!

Hirdetés

Több mint öt éve tart a kínzó persorozat: Pártos Csilla és volt férje képtelen megegyezni az anyagiakkal kapcsolatban. A válási botrányba később a volt anyós, Pécsi Ildikó is bekapcsolódott. Senki sem tudja, hány évig kell még bíróságra járnia a családnak, csak az a biztos, mindenki egyre betegebb. Csillának kiújult az autoimmun betegsége, és a Kossuth-díjas színésznő egészségi állapota is folyamatosan romlik, az utóbbi időben többször került kórházba.

Mindeddig az a hír járta: a családi botrány legnagyobb elszenvedője Pécsi Ildikó unokája, Csaba, aki mára 19 éves férfivá érett. A fiú először szólalt meg a nyilvánosság előtt egy magazinban, és elmondta, őt egyáltalán nem viseli meg, ami a családjában folyik.

Gyerekként idilli kapcsolata volt a nagymamájával, de utoljára körülbelül 4 évvel ezelőtt, a szülei válása körül látta őt. A tinédzser úgy fogalmazott: elfogyott a szeretete, megszűntek a színésznő iránti érzései. Csaba nem olvas újságokat, és nem követi a bírósági eseményeket sem, sőt, édesanyjával sem vitatják meg a tárgyalások után, mi történt ott. Teljesen elszigeteli magát a családi drámától. Azt azért hozzátette, ha nagymamája felhívná telefonon, hogy szívesen látná, nem állna ellen, és meglátogatná.

Hirdetés

Lapunk elérte telefonon Pécsi Ildikót, akinek könny szökött a szemébe, és elcsuklott a hangja, amikor feltettük neki a kérdést: lát-e esélyt arra, hogy felhívja Csabát?

Pécsi Ildikó viszont nem lát esélyt a békülésre. Továbbra is azt mondja, szeretne életben maradni, és erre az egyetlen mód a teljes felejtés – írja a mai Ripost. A lap ugyanis elérte a művésznőt, és feltette neki a kérdést: lát-e esélyt arra, hogy felhívja unokáját.

„Erre az a válaszom, hogy nincs válaszom!” – mondta a művésznő. – „Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam”.

Pécsi Ildikó arról beszélt, hogy nem akar emlékezni se Csillára, se az unokájára. Így is eléggé tönkrement az egészsége az elmúlt évek során, biztosra veszi, a következő útja a temetőbe vezetne, ha újra belekapcsolódna ebbe a szomorú történetbe – írja a Ripost.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Most bevallotta: ezért nem beszél unokájával Pécsi Ildikó
error: Content is protected !!