Kiss Ramóna jelenleg Dél-Afrikában tartózkodik, hiszen Puskás Peti mellett ő a műsorvezetője az RTL Klub dzsungelreality-jének, a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek. Ramóna még pár hétig távol lesz szeretteitől, de ez nem jelenti azt, hogy ne tartaná velük a kapcsolatot az interneten keresztül. Vőlegénye, a Veszprémben kézilabdázó Lékai Máté már több alkalommal is feltűnt a műsorvezető Instagramján, és a fiú a napokban Rami húgával, a 23 éves Debórával közösen nézte a tévében, hogy az X-Faktor idei évadának házigazdája mit alkot a Celeb vagyok esti adásaiban.

Hirdetés

Ramóna korábban elmondta, hogy napra pontosan tíz év különbség van közte és testvére között, hiszen mindketten december 2-án ünneplik a születésnapjukat. A nővérke gyerekként sokat vigyázott Debórára, akinek szinte a pótanyja volt és azóta is nagyon szoros a kapcsolat kettejük között. Mindkét lány a mozgás és az adrenalin nagy szerelmese: a fallabdázásnak együtt hódolnak, Debóra pedig korábban ott röplabdázott, ahol Ramóna, de a fociban, a kézilabdában és a kosárlabdában is kipróbálta magát, ami meglátszik az alakján.

Fotók alapján akár ikrek is lehetnének.

Már az RTL Klub stúdiójában is járt Debóra, ki tudja, lehet hogy hamarosan feltűnik a csatorna műsorainál is?

Hirdetés

Mielőtt néhány férfiolvasónk beleélné magát, közölnünk kell, hogy jelen állás szerint úgy tűnik, Debóra szíve – csakúgy mint Ramónáé – foglalt. A lány ugyanis – az éppen pénteken lett az országos bajnokság 2. helyezett – Hegyi Barnabás bokszolóval alkot egy párt.

bors
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Nagyon szép húga van Kiss Ramónának! Nézd csak!
error: Content is protected !!