Havas el akarta csábítani Vágó feleségét
 

Elképesztő titokra derült fény: miért utálja egymást a magyar televízió két sztárja, Vágó István (61) és Havas Henrik (61). A két férfi  személyes háborújának középpontjában, sőt kiváltó okaként egy nő áll, méghozzá Vágó felesége!

Hirdetés

Bárdos András könyve, a Vágó Istvánról készült Kinyitom a számat című kötet írta le a sztorit. A TV2 műsorvezetője itt lebbenti fel a fátylat arról a titokról, hogy miért nem állhatják ki egymást Havassal, s hogy miért csatáznak a nyílt színen. Merthogy az üzengetések, „beszólások”, piszkálódások rendszeresen a nagy nyilvánosság előtt történnek.

Amikor felmerült, hogy Vágó István esetleg harcba indul a főpolgármesteri székért, Havas a blogjában azt mondta, hogy „Mivel munkanélküli, nyilván a felesége agyára megy, úgyhogy azt tanácsolom neki, foglalja el magát, tanuljon meg bridzselni. Nehogy alkoholista legyen.” Persze Vágó sem késlekedett, a Blikkben válaszolta, hogy „Havas felkészültségére jellemző, nem tudja, hogy én már akkor bridzsversenyeken vettem részt, amikor ő még olajat cserélt a teherautókban.” A csata tehát a szemünk előtt zajlott, csak a kiváltó okot nem ismertük. A könyvből azonban az is kiderül. Vágó meséli el, hogyan próbálta elcsábítani a feleségét Havas.

„Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk, tudod, régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett. – De ismerték egymást? Tudta, hogy kivel beszél? – Hát persze! Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak.

Hirdetés

„Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?” Később azt állította, hogy nem kapott ilyen SMS-t. De hazudik. A telefon jelezte, hogy megkapta. Ezután nem beszéltünk többet Havasról. De egy alkalommal, amikor épp együtt ültünk az autóban, Havas hívta Nyuszit. Azt kérdezte tőle, hogy lenne-e kedve egy új rádióműsorban az ő beszélgetőtársa lenni, de elutasító választ kapott. Nyuszi amúgy is utál szerepelni, ha még nem mondtam volna…Engem zavar, amit Havas csinál, zavar, hogy ócsárol, de a feleségem mindezt nem engedi elmondani. Nem akar belekeveredni, fél a nyilvánosságtól, fél az újságoktól. Még azt se bírja, ha fényképezik. Rosszul van, ha egy cikkben akár csak megemlítik. Menekülne az egésztől.”

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Így hajtott rá havas Vágó feleségére: a részletek
error: Content is protected !!