Öt éve, egy interjúban besározta Zámbó Jimmy emlékét Lagzi Lajcsi. Többen úgy vélik, a Király szelleme azzal állt bosszút, hogy azóta tönkretette az életét.

Hirdetés

A Best szerint Galambos Lajos öt évvel ezelőtt a Frizbinek adott interjújában megpróbálta egy zavarodott elméjű szörnyetegnek beállítani a Királyt, aki még a színpadon is pisztollyal hadonászott. Ezzel a kijelentésével Lajcsi alaposan megsértette Zámbó Jimmy gyermekeit és testvéreit, akik döbbenten reagáltak a mulatós sztár mondataira, ők ugyanis úgy tudták, hogy Jimmy és Lajcsi korábban barátok voltak. Adrián és Sebastian nem értették, egy ember, aki állítólag jóban volt az apjukkal, szerette őt, hogy mondhat ilyet.

– Apánknak, úgy tűnik, mégiscsak volt egy nagy hibája: nem tudta megítélni, ki az igaz és ki a hamis barát, persze tisztelet a kivételnek, a tényleg igaz és nem hamis barátoknak. És akkor csak az egyikük, senki szemébe nem nézve bemocskolja az emlékét – utaltak akkor Jimmy fiai arra, hogy az interjú alatt Lajcsi szinte végig kerülte kérdezője, Hajdú Péter tekintetét.

A fiúk akkor jogosan tették fel a kérdést, hogy vajon mit éreznének Galambos Lajos gyerekei, ha olyanokat kellene hallaniuk az apjukról, ami bántó, ami teljesen más, amit ők láttak belőle, amit ők megéltek vele. Úgy tűnik, három évvel később, valóban lecsapott az az átok, megbosszulta magát, hogy Lajcsi nyilvánosan elárult egy barátot, most ugyanis az ő gyerekeinek kell átélniük, ahogy az apjukról alkotott kép romba dől.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Jimmy átka tehette tönkre Lajcsi életét
error: Content is protected !!