A friss24 szerint Nagy Alekosz azt állítja, hogy Baukó Évával előre rögzítették a TV2 adását, melyben a még meg sem jelent kiborulását részletezi az állítólagos zaklatás kapcsán.

Hirdetés

Mint ismert, Havas Henriket azzal vádolta meg egy egykori valóságshow-szereplő, polgári nevén Baukó Éva, hogy az újságíró korábban szexuálisan zaklatta. Havas ezt követően mondta le Vona Gáborral közös könyvének bemutatóját.

Vona Gábor a rendezvényen kijelentette: ez az egész nem Havas Henrikről szól, inkább a Jobbik elleni támadás, ami pedig most történik, az „”politikai terrorizmus”, vagyis a lényege, hogy mindenki féljen. „Havas Henriket legalább Baukó Évával vádolták meg, engem viszont Terry Blackkel” – jegyezte meg.

Egészen megdöbbentő videó – 4 perc 34 másodpercbe sűrítve a Nemzeti Együttműködés Rendszere:

Hirdetés

  • Alekosz már szombat este azt közölte, hogy Baukónak szexuális zaklatással kell megvádolnia Havast.
  • Baukó Évával előre rögzítették a Tények Extra adását, melyben a még meg sem jelent kiborulását részletezi a zaklatás kapcsán.
  • Előre megkomponált sorrendet állítottak fel Baukó Éva számára.
  • Éva kétségbe van esve, nem tudja mit tegyen.

Alekosz egyébként leszögezte, ő nem akar belemászni a politikai vitákba, ugyanakkor megakarja óvni a barátnőjét attól, amibe a TV2 belerángatta.

A videóban Alekosz úgy fogalmaz Havas Henrikről, hogy

“aki már ennyi mindent letett az asztalra, és ennyi ideje a szakmában van, akkor jön egy Baukó Éva, ilyeneket állít, és az az ember el van temetve, én ezzel nem értek egyet. Véleményem szerint Havas Henrik nem érdemli meg, hogy ilyen méltatlan helyzetbe hozzák, ilyen körülmények között hozzák méltatlan helyzetbe, Baukó Évával hozzák méltatlan helyzetbe, és a TV2 egy előre megbeszélt, előre megkomponált, legyártott, tudatosan irányított média-szisztéma szerint hajtsa végre ezt az akciót.”

Forrás: alfahir.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Így tervezték meg havas lejáratását (videó)
error: Content is protected !!