Hirdetés

Ez az év sem hozott megnyugvást Pécsi Ildikó életébe, még mindig nem zárultak le a perek közti és volt menye közt. Amibe lelkileg is lassan belerokkan. És most még egy barátnője halála is hozzájött mindehhez…

Pécsi Ildikónak szerencséje volt, mert, mint maga is mondja, csodálatos helyre született, nagyszerű gyerekkora volt. Nem meglepő tán, hogy a karácsony is csupa szépet, jót jelent neki. De nem az idén…

– Nagyon jó szüleim voltak, akiknek én az egyetlen gyermekük voltam. Meseszép ünnepek állnak mögöttem, csodálatos karácsonyok emléke, ami egy életre belém ivódott. De most még ezek az emlékek sem tudnak feltölteni, hiszen a szeretet ünnepe idén nagyon szomorú lesz nálunk. Az biztos, hogy nem fogok tudni gondtalanul örülni, átérezni a lényegét, a hangulatát. Ugyanis ma reggel kaptam a hírt, hogy meghalt valaki, akit ötven éven át mondhattam barátnőmnek. Különös, mert két nap múlva találkoztunk volna… Fantasztikusan jó ember volt, és az elvesztése letaglózott. Tudtam, hogy beteg, de a családjával együtt a gyógyulásában bíztunk. Ám ehelyett csak a hír jött, hogy nincs többé. Csak az vigasztal, hogy otthon, álmában érte a halál, és nem egy kórházi ágyon, magányosan kellett eltávoznia – mesélte a sírással küszködve a művésznő.

Hirdetés

Aki, ahogy mondta, megpróbálja túlélni ezt a veszteséget is. Mint ahogyan túl kellett élnie az elmúlt néhány év történéseit is. Hiszen Ildikót fia válása, majd az azt követően indut perek sokasága lelkileg nagyon megviselték. Az év első felében emiatt kórházba is került, és barátai, tisztelői nagyon aggódtak miatta. Orvosi utasításra kerülnie kellene a stresszhelyzeteket, az idegeskedést, de egyértelmű, hogy ebben a helyzetben ezt lehetetlen betartania. A művésznő a per alatt eddig negyven kilót fogyott, és szemmel látható, mennyire megviselte az egészségét az egész pereskedés. Ennek ellenre próbál erős maradni, mert mint mondta, meg akarja érni a per végét.

– Annyi hazugság jelent meg rólam, annyi bántásban volt részem, hogy már fel sem veszem. Nem is sírok. Csak akkor, ha jót kapok. Amikor az utcán vadidegen emberek megsimogatják az arcomat, vagy egyszerűen csak megpuszilnak egy kedves szó kíséretében, akkor a sírás fojtogatja a torkomat. Erősnek mutatkozom, pedig nagyon nem vagyok az. Elfogyott az erőm… Csak remélem, hogy sikerül túlélnek ezt az egész bírósági dolgot, amin át kell mennünk. Ha foglalkoznék a sok rossz indulattal, amelyben az utóbbi időben részem volt, azt hiszem, már nem élnék. Megromlott az egészségi állapotom, nem tudom, megérem-e ennek az egésznek a végét. Tavaly karácsony előtt még nagyon reménykedtem abban, hogy az új esztendőre vége lesz, én pedig önvédelemből végre törölhetem a a memóriámból még az utolsó, ezzel kapcsolatos képkockát is. Sajnos, nem így történt. Csak reménykedem, hogy jövő ilyenkor már tényleg csak egy rossz álomként fogok erre az egészre emlékezni – már ha megérem…

Nem jött össze a nagy találkozás

A legutolsó tárgyalásra a bíróság beidézte Pécsi Ildikó unokáját is, ám a hajdan imádott gyerek nem jelent meg. Ugyanis, mint ismert, a színésznőt rokontartásért perli volt menye. A volt férj ugyanis állítása szerint nem tud húszezer forintnál több gyerektartást fizetni az immár 19 éves fia, Csaba után, mert őt magát is szülei tartják el.

– Rég láttam őt, pedig nagyon szerettem. Mondhatnék nagy szavakat, de nem mondok. Ha meglátnám, nem lábadna könnybe a szemem, mert akkor lehetne hívni a mentőt – nyilatkozta Pécsi Ildikó az unokájával való kapcsolatáról a tárgyalás után. Az ülésteremben történtekről nem szivárogtak ki hírek, mert zárt tárgyalás volt.

Pártosék boldogan ünnepelnek

A volt meny, Pártos Csilla sincs a legjobb passzban. De azt nem hagyja, hogy ez az ünnepüket is tönkre tegye.

– Nagyon szeretem az ünnep hangulatát és ugyan a magánéletem nem úgy alakult, ahogy azt kislányként megálmodtam, de ennek ellenére is nekem mindig boldogan telik ez az ünnep, nehéz helyzetekben is megtalálom benne a szépséget. Volt olyan karácsonyunk a gyerekemmel, hogy nem volt bútorunk, a földön ültünk, de fánk akkor is volt és mégis boldogok voltunk. Nálam hagyomány, hogy Szenteste nem megyek sehova. Az én ajtóm nyitva áll, bárki jöhet a családból, baráti körömből, de én az otthon nyugodt légköréből nem mozdulok ki. Az idén is a fiammal kettesben fogjuk tölteni a Szentestét, és majd másnap találkozunk édesanyámmal és a nővérem családjával.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Pécsi Ildikó összeomlott: borzasztó hírt kapott így karácsony előtt
error: Content is protected !!