Hirdetés

Gás­pár Be­á­nak szer­te­fosz­lott min­den álma. Győ­zike neje ka­rá­csonyra ter­vezte ki­adatni első sza­kács­köny­vét.

A Gáspár család kálváriája áprilisban kezdődött, amikor Győzikét ötvenmilliós adócsalással vádolták meg. Házukat váratlanul kommandósok lepték el, vagyonuk nagy részét lefoglalták. Bea asszony – Gáspár Bea – így arra kényszerült, hogy feladja álmait, összehúzza a nadrágszíjat.

Annak ellenére, hogy 10 millió forintot nyert egy főzőműsorban.

Hirdetés

A családanya terve az volt, hogy megépíti saját konyháját, internetes főzőműsort indít, séfnek tanul és saját szakácskönyvet ad ki. Ám a teveinek csak egy része vált valóra. Kiderült, mivel Bea nem gyanúsított az ügyben, az ő nyereményét nem foglalta le a NAV, ennek ellenére nem sokáig örülhetett a szép összegnek.

“Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam.

Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél

– mondta korábban a -nak Bea, aki nehezen viselte az elmúlt hónapok meghurcoltatását, ami miatt gyakran dührohamok is gyötörték.

Bea asszony nem vágyott másra, csak hogy kikerüljön férje árnyékából és önálló karrierbe kezdjen.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Szo­morú karácsony: Hatalmas vesz­te­ség érte Gás­pár Beát
error: Content is protected !!