Sokan máig nem értik, hogyan mehetett ennyire tönkre az egykori álompár, Pártos Csilla és Szűcs Csaba kapcsolata.
 

Hivatalosan csak két éve vált el Pártos Csilla és Szűcs Csaba, de már jóval korábban megromlott a házasságuk. Pedig egykor álompárnak hívták őket, és sokak számára máig felfoghatatlan, hogyan, miért mérgesedhetett el ennyire a viszony a házaspár, na meg következésképpen Csaba anyja, Pécsi Ildikó és egykor imádott menye között. A volt házaspár eddig nem nagyon beszélt arról, hogy miért lett vége a házasságuknak, a környezetükben is sokan csak találgatnak. Arról már nem is beszélve, hogy hogyan lehetett egy ekkora szerelemből ilyen csúnya háború, és ha voltak is köztük gondok, miért nem tudtak békében, szeretetben elválni.

Hirdetés

Pedig ennek is megvan a jó oka: a sportos, jóképű férj évekkel ezelőtt összeszűrte a levet egy vendéglátóiparban dolgozó nővel, akiért aztán el is hagyta Csillát. Érthető, hogy ezek után jó ideje Csilla egy szót sem beszélt közvetlenül volt férjével. Pécsi fia mostanában Dunakeszin dolgozik teniszoktatóként és boldog párkapcsolatban él, míg volt neje, a jó pár éve jógaoktatóként dolgozó Csilla azóta sem talált párt magának. De a nőnek azt is nehéz feldolgoznia, hogy így széthullott a családja, és a 19 éves fiát egyedül kellett felnevelnie. Korábban Csilla háztartásbeli volt és csak a családjának élt, így amikor elhagyta a férje, teljesen új életet kellett kezdenie.

Az egykor modellként, műsorvezetőként dolgozó nő kívülről remek formában van, de lelkileg borzalmasan megviseli ez a nehéz helyzet. A csinos nő autoimmunbetegségben szenved, ami úgy tíz évvel ezelőtt jelentkezett nála először. Úgy érzi, hogy a betegségének oka lelki eredetű. Azt el is mesélte korábban lapunknak, hogy rendszeresen orvoshoz jár és terápia nélkül nem is élte volna túl a magánéleti válságot. És most is borzasztó bizonytalanságban él, hiszen nem tudja, hogy ki kell-e költöznie abból az ingatanból, amiben húsz éve él. Szerencsére rengeteg barátja van, akik támogatják őt lelkileg. Mindenki félti őt, nehogy nagyon erősen kiújuljon ez a betegség, és barátai is annak örülnének, ha végre túllépne ezen az egész családi háborún és rátalálna a boldogság.

És még több érintettje is van ennek a történetnek, hiszen ekkoriban kezdett igazából megromlani Pártos Csilla viszonya férje családjával is. Akikkel Csilla már jó ideje szintén nem beszél, és akiknek a jogi hercehurca okozta stresszes, feszült idegállapot nem tesz jót.

Hirdetés

– Én a fekete humorommal próbálok úrrá lenni ezen az egészen, és tudom, hogy egyszer vége lesz – mesélt erről korábban Pécsi Ildikó. – De nagyon aggódom drága jó Lajosomért, aki teljesen belebetegedett ebbe az egészbe. Nagyon megtört, kedvtelen, még annak örülök, hogy bejár a Fradi székházba és ott egy időre megfeledkezik erről a rémes helyzetről, kikapcsolódik az egykori társakkal. A fiamról is sok valótlanságot írtak, hogy eltűnt és nem lehet megtalálni, beidézni a bíróságra. Ő becsületesen dolgozik, sportol, ezzel próbálja levezetni a feszültséget. Csabánk sosem szeretett szerepelni, csak elviselte, hogy ismert szülei vannak.

És bár már mindenki azt hitte, hogy az idén végre végleg vége lesz annak a jogi hercehurcának, ami évek óta folyik a gyerektartás és az ingatlan miatt, a legutóbbi tárgyaláson újabb váratlan fordulat következett be. Bár úgy volt, hogy Csilla, a volt férj, közös fiuk és az anyós, Pécsi Ildikó hosszú idő után végre egyszerre találkoznak majd a bíróságon, végül egyikük sem ment el a tárgyalásra, így a lelkileg és idegileg mindenkit borzasztóan megviselő ügy húzódik tovább…

Nagy családra vágyott

Csilla mindig is nagyon családcentrikus volt, és az volt az álma, hogy egyszer gyerekzsivajtól legyen hangos a ház. Több gyermeket is szeretett volna, de ez nem adatott meg neki. Nagy szerelemben ment hozzá idősebb kollégája és az egykor világválogatott focista, Szűcs Lajos egy szem fiához, Csabához. Sokáig aligha lehetett nála boldogabb nőt találni. Élete legszebb pillanata volt, amikor kisbabát várt és hazavihette gyermekét. Mai napig nem feledi ezt és ezért is ragaszkodik érzelmileg is ahhoz a házhoz, amiben most lakik. Az ingatlan időközben Pécsi nevére került, de Csilla mégsem akar kiköltözni, mondván ő itt élte le asszonyéletét.

Nem erőltet a fiára semmit

Közös fiuk, Csaba már 19 éves múlt, és apai nagymamáját, nagypapáját már legalább 5 éve nem látta. Ugyanakkor az édesapjával – aki rendszeresen látogatja szüleit, gyakran megfordul náluk gödöllői házukban – tartja a kapcsolatot, de az apa, Szűcs Csaba nem erőltet gyerekére semmit sem. Így azt sem várja el tőle, hogy felkeresse a nagyszüleit.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Pártos Csilla kipakolt: ezért ment tönkre a házasságuk
error: Content is protected !!