Két éve hivatalosan is elvált Pártos Csilla és Szűcs Csaba, de már jóval korábban megromlott a házasságuk. Egykor álompárnak hívták őket és sokak számára felfoghatatlan, hogy mérgesedhetett el ennyire a viszony Pécsi Ildikó és az egykor imádott menye között.

Hirdetés

Az egykor modellként, műsorvezetőként dolgozó Pártos Csilla remek formában van, de lelkileg borzalmasan megviseli ez a nehéz helyzet. Azt el is mesélte a Kiskegyednek, hogy rendszeresen orvoshoz jár, és terápia nélkül nem is élte volna túl a magánéleti válságot. Borzasztó bizonytalanságban él, hiszen nem tudja, hogy ki kell-e költöznie abból az ingatanból, amiben húsz éve él. Szerencsére, rengeteg barátja van, akik támogatják őt lelkileg.

Pécsi Ildikó fia mostanában Dunakeszin dolgozik teniszoktatóként és boldog párkapcsolatban él, míg volt neje, a jó pár éve jógaoktatóként dolgozó, azóta sem talált párt magának. Nehéz lehet feldolgoznia, hogy így széthullt a családja. A csinos színésznő autoimmunbetegségben szenved, ami úgy tíz évvel ezelőtt jelentkezett nála először. Úgy érzi, hogy a betegségének oka lelki eredetű.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az egykor modellként, műsorvezetőként dolgozó Pártos Csilla jó formában van, de borzalmasan megviseli a helyzet, miközben így él a volt férje!
error: Content is protected !!