Veszélyes világban élünk, ha ez bárkivel megtörténhet!

Hirdetés

Kelly rendszeresen járt futni a közeli erdőbe, mivel a maratonra készült. Ez a délután sem ígérkezett másnak, mint a többi, de akkor még nem sejtette, hogy valahol az erdőben egy perverz már jó ideje vár gyanútlan áldozatára. Ezt a napot sosem fogja elfelejteni egyikük sem.

FOTÓ: RUN_KIWI_RUN/INSTAGRAM

Kelly már több, mint 6 kilométert futott, amikor egy nyilvános vécénél megállt pihenni és inni. Épp a csap előtt volt, amikor hirtelen valaki hátulról megtámadta. A férfi pont egy ilyen védtelen fiatal lányra várt, aki egyedül van.

Hirdetés

FOTÓ: RUN_KIWI_RUN/INSTAGRAM

A perverz lelökte a lányt a földre, és ütlegelni kezdte. Amire nem számított, hogy Kelly nemrégen elkezdett egy önvédelmi tanfolyamot, és ugyan nagyon megijedt, de mégsem dermedt le a félelemtől. Ehelyett az adrenalin vette át a szerepet a testében, és visszatámadt.

FOTÓ: RUN_KIWI_RUN/INSTAGRAM

„Az életemért harcoltam, kiabáltam, haraptam, és mindent megtettem, hogy kiszabaduljak a szorításából, soha fel nem adva.”

Egy idő után sikerült kiszabadítania magát, és alkalmaznia az egyik fogást, amit tanult, és ezzel végleg leláncolta a férfit. Addig tartotta fogva, amíg a rendőrök meg nem érkeztek, és el nem vitték.

„A testem teli van horzsolással, az arcom bedagadt, de a lelkem érintetlen!” – mondja Kelly.

Newsner

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az állat megtámadta a kocogó nőt, ami ezután következett, arra nem számított
error: Content is protected !!