A hármas ikrek gyászoló édesapja: A feleségem csak egy strigula volt?

Emberi mulasztást sejt felesége halálának hátterében a hajdúszoboszlói hármas ikrek édesapja. Fábián Tamás nem tudja elfogadni a diagnózist.

Hirdetés

A megtört édesapa azt mondja: mióta felesége meghalt, a fogadott orvosuk elérhetetlen, és a kórházból sem kereste senki, hogy részvétét fejezze ki. Mint arról a Bors beszámolt: az óvónőként dolgozó fiatalasszonynál a terhesség 32. hetében vé­geztek császmetszést, ám miután a három babának életet adott, rosszul lett, és elhunyt.

Fábián Tamás magára maradt a gyermekeivel, úgy érzi, hogy a kórházban hibázhattak a felesége halála előtt.

A két boldog fiatal. Tamás most az okokat keresi, mi vezetett szeretett felesége elvesztéséhez

– Egy 32 éves, fiatal nő, aki szülés előtt hat héten át a kórházban feküdt orvosi ellenőrzés alatt, nem halhatott volna bele a szülésbe. Emberi mulasztás történhetett, főleg a szülés előtti napokban – mondta a Borsnak az édesapa.

Hirdetés

A 29 évesen megözvegyült kamionsofőr azonban egyelőre nem szeretne senkit sem megvádolni, még várja a boncolás eredményét. Ha kiderül, hogy valaki hibázott, feljelentést tesz a rendőrségen. Felelőst keres, és feldúltan azt kérdezi: – A feleségem csak egy strigula volt az egészségügynek?

A Bors hétfőn számolt be a felfoghatatlan tragédiáról

SZÜKSÉG VAN A SEGÍTSÉGRE!

Aki segítene a családon, az alábbi számlaszámon megteheti:

OTP Bank, Tündérkör Alapítvány: 11738008-20899541

Közlemény: „HÁRMAS IKREKNEK!”

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Borssal közölte: az ügyben nem indult büntetőeljárás. A babák jól vannak, az intenzív osztályon erősödnek, az apa mindennap bemegy hozzájuk, félórát tölthet velük.

A Debreceni Klinikán nem nyilatkoznak, fenntartják a korábban kiadott közleményüket, miszerint közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják a halálesetet.

bors

Facebook Hozzászólások
TAMÁS: A FELESÉGEM HALÁLÁÉRT EGY ORVOS FELELŐS! MEG FOGJA MINDENKI TUDNI, HOGY KI AZ!
error: Content is protected !!