137692_2

Hirdetés

Egy átlagos hetvenéves 100 tonna ételt és negyvenezer liter folyadékot fogyaszt el élete során. Ebből bizony sok lerakódás marad a bélrendszerben.

Bizonyára hallottál már róla, hogy az egészség a belekben kezdődik. És a betegség is. A mérgek, rossz baktériumok, élősködők, amelyek nem tisztulnak ki a bélrendszerből, az évek során gondot okoznak. Manapság rostszegényen táplálkozunk, ráadául sokkal kevesebbet mozgunk, mint őseink, így a beleknek esélye sincs egészségben tartaniuk magukat. A túlterhelt bélrendszer hozzájárul a cukorbaj, elhízás, látásromlás, depresszió, májbetegség és vesebajok kialakulásához.

Hirdetés

Nagyon divatosak a béltisztító kezelések, de ezek drágák, és nem is érintik az egész bélrendszert, Sokkal hatékonyabb belülről kisöpörni azt. És nem is nehéz ezt megtenni. Semmi másra nincs szükséged, mint a lenmaglisztre és kefírre.

Reggel, éhgyomorra 3 hétig kefírrel kevert lenmaglisztet fogyasztva nagytakaríthatod a beleidet, és garantáltan fogyaszt is. A lenmagot fokozatosan 1-3 evőkanálra fel kell vinni 1 dl kefirben. Lenmaglisztet lehet kapni, de kávédarálóval otthon is előállíthatod.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Tudtad, hogy több kiló méreganyag van lerakódva a beleidben? Így tisztíthatod ki az emésztőrendszeredet!
error: Content is protected !!