Az 55 éves pop­dí­vát csep­pet sem za­varja, hogy mást kell csi­nál­nia, mint eddig. Öröm­mel vá­gott bele a mun­kába!

Hirdetés

Zoltán Erika 1986-ban, mindössze 24 évesen lett a közönség kedvence azInterpop Fesztiválon a Szerelemre születtem című dalával. Az 55 éves énekesnő azóta is  hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja. Az elmúlt 30 évben számtalan elismerést zsebelt be, producerként pedig több zenei formációt is sikerre vitt.

A popdíva most színésznőként is kipróbálhatja magát. Erika a Retropoly című musicalben kapott szerepet, ahol karakterét Mami-nak hívják. 

Hirdetés

“Mami figurája egy komikus szerep. Ő is sokat énekel, táncol, nagyon az én világom. Ez egy újabb örömforrás az életemben, ami elüt a hétköznapjaimtól, kiléphetek a komfortzónámból és még szeretem is, hogy Maminak hívnak”mondta el Zoltán Erika, aki nagyon élvezi, hogy olyan sikeres előadókkal állhat egy színpadon, mint Mészáros Árpád Zsolt, Sipos Tamás, Danics Dóra, Ganxsta Zolee, Sári Évi, Barabás Kiss Zoltán, Baronits Gábor, Magyar Attila, Mr. Busta vagy Száraz Tamás.

Kattints! - Galéria
Kattints! – Galéria

A darab visszarepít a 20 évvel ezelőtti Magyarországra, ahol egy szerelmi történeten keresztül elevenednek meg az akkori mindennapok. A produkciót először Erdélyben láthatta a közönség, ahol nagy sikert aratott, december 12-én pedig Budapesten is bemutatják musicalt. 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
55 évesen megtörtént vele: Zoltán Erika nagy dolgot jelentett be
error: Content is protected !!