Hódi Pa­mela anya­tig­ris­ként lé­pett fel. A mo­dell sze­rint Berki Krisz­tián csak fel­hasz­nálja kis­lá­nyu­kat….

Hirdetés

nem tréfál, ha a kislányáról  van szó, bárkinek nekimegy. 

A modell nemrég különköltözött Berki Krisztiántól és mindketten új életet kezdtek. Eddig úgy is tűnt, hogy nincs közöttük nagyobb ellentét, de Hódi Pamela  ma kiterítette lapjait.

Berki Natasa Zselyke anyukája közösségi oldalán fakadt ki és hordta le a tévést, Berki Krisztiánt. Pamela egy idegen, titokzatos nőt is emleget posztjában, akinek szerinte nagy felelőssége van abban, hogy volt  párja saját népszerűsítésére folyamatosan felhasználja kislányukat és élő videókat készít vele.

Pamela szerint a gyermeke megtévesztése nem lehet opció, a barátaitól kért segítséget, mert úgy érzi, egyedül nincs hatással Berkire, akit egyáltalán nem tart jó apának.

Hirdetés

“Nevelés szempontjából  nem gondolom, hogy hazugságra kell bírni a gyereket, 4 évesen elferdíteni a világot, és romba dönteni a nevelésemet, azért,  hogy a médiába vigyünk  egy kis csavart! Nati őszinte és elmondta, hogy bolondoznak azzal, hogy Olivér készíti a videót! Ez látszik is a kis arcán, hogy nem mond igazat! Azonnali pótcselekvés…Kedves Eszter! Annyi eszed nem volt, hogy szólj az élő közben, hogy 280 ezer ember lát olyan dolgot, amit nem kéne ???

Rendesen helyt álltál, mint egy felvételt elkészítő inas. Gratulálok!

Önző és felelőtlen dologért nem tudok elnéző lenni! Egy apa védi és óvja a lányát, nem a médiában használja és próbája bizonygatni milyen fa*za is, miközben a magánéletben nem segít semmiben. Mikor megtudtam, azonnal jeleztem hogy törölje le! Semmi nem történt. Biztos fontos volt a heti 1 apánál alvásnál élővideót készíttetnie. Ez a gyermek az apjának van kiszolgáltatva ezekben az órákban.

De mindenki ítélje meg maga, íme Berki Krisztián  pénteki élő bejelentkezése. 

ripost
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Eszter miatt borult ki Hódi Pamela, nagyon utálja most Berkit
error: Content is protected !!