Meghan Markle lenyomja Katalint a népszerűségi versenyben

Még meg sem melegedett az eljegyzési gyűrű Meghan Markle kezén, Harry herceg menyasszonya máris követők millióit tudhatja maga mögött Nagy Britanniában. A Los Angeles-i születésű színésznő lassan Katalin hercegnő népszerűségét is túlszárnyalja, pedig Vilmos herceg bájos felesége a harmadik babáját várja, ami sokat nyom a latba, ha népszerűségről van szó.

Hirdetés

Meghan és Harry a közelmúltban jelentették be hivatalosan az eljegyzésüket, és már az esküvő májusi időpontját is kitűzték. A kisebbik herceg és a színésznő közös fotóval ünnepelte az eseményt, amelyen Meghan egy 26 ezer fontos, vagyis csaknem 10 millió forintot érő Ralph and Russo ruhában feszít. A britek többsége ezt persze nem tudja megfizetni, de mivel az új kedvenc utánzása arrafelé a rajongás egyik legfontosabb jele, több áruház is előállt olyan kollekciókkal, amelyekből beszerezhetik a színésznő ruhatárának olcsóbb változatát.

Az új kedvenc mindeközben a családdal ismerkedik, a Daily Mail értesülései szerint II. Erzsébet Buckingham palotabeli karácsonyi ebédje remekül sikerült, Meghant egycsapásra befogadta az egész királyi család. A fiatal jegyespár a királynő sandringhami birtokára is hivatalos az ünnepek alatt, ami nagy szó, Katalint csak azután hívták meg először hogy hozzáment Vilmoshoz.

A brit trónörökös első számú menye persze nem szomorkodik, amiért jövőbeni sógornője már-már népszerűbb nála is. A harmadik terhesség elejét is nehezen viselő hercegnő mára teljesen kivirult, és egyre több hivatalos eseményen mutogatja gömbölyödő pocakját.

Hirdetés

SZERZŐDIK? NEM SZERZŐDIK?

Bár a britek már teljesen behódoltak Meghannak, a királyi nagymamában még maradtak kételyek. II. Erzsébet a hírek szerint arra biztatja Harry-t, hogy házassági szerződést kössön színésznő menyasszonyával, megvédendő a herceg mintegy 40 millió fontos magánvagyonát egy esetleges válás esetén. Harry állítólag hallani sem akar erről, s bennfentesek szerint inkább menyasszonyának kedvez, még ha szembe is kell szállnia ezért az uralkodó akaratával.
bors
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Csak most kezdődik: Meghan és Katalin között kitört a harc
error: Content is protected !!