Hirdetés

 

Kiderült, milyen helyzetbe került a színésznő.

Dancs Annamária rövid ideig úgy érezhette, hogy ő a világ legszerencsésebb nője. Aztán egyik pillanatról a másikra egy olyan asszonnyá vált, akin egy ország szánakozik. Ő pedig valószínűleg úgy érezheti magát, mintha a fellegekből nem is a földre, de egyenesen egy szakadékba zuhant volna… Hiszen nem is olyan rég még olyan szépen alakult minden körülötte: nagy szerelem, majd tavaly a fényes esküvő a kollégájával, Kerényi Miklós Mátéval, aztán az idén a kisfiúk megszületése. De a nyár végén jött a sokk: férje összejött egy 18 éves kolléganőjükkel. Ugyanis színészberkeken belül ez a történet már hónapok óta nyílt titok, ám mindenki igyekezett kellő tapintattal kezelni azt. Bár a hírek szerint Annamari harcolt volna a férjéért, de Miklós végül döntött, és elköltözött. Így a fiatal, erdélyi nő egyedül maradt a kilenc hónapos kisfiúkkal.

– És nem elég, hogy most már az egész ország tudja, hogy megcsalták és elhagyták, de lelkileg teljesen összetört, hiszen ő valóban azt hitte, hogy az oltár előtt tett esküjük majd egy életre szól – mesélte egy neve elhallgatását kérő kollégájuk.

Hirdetés

Az biztos, hogy Annamarira most embert próbálóan nehéz időszak vár. A primadonna egyedül maradt a csillaghegyi nagy házban a kisfiúkkal. A ház bérleti díját és a rezsijét sem lesz egyszerű egyetlen keresetből fedeznie. És mivel az összes rokona hétszáz kilométerrel arrébb, Erdélyben él, így nem számíthat az ő segítségükre sem. Ráadásul lelkileg az is pokolian nehéz lehet, hogy az Operettszínházban naponta összefuthat a férjével és annak új barátnőjével. Ráadásul még egy olyan darabban is játszik, amelyben a férjével szerelmespárt alakítanak.

Nem ez az első eset

Kerényi Miklós Máté gyakran beleszeret a partnereibe. Így történt ez Annamarival is, de annak idején például Muri Enikőbe is a Ghost alatt szeretett bele – bár az a kapcsolat csak nagyon rövid ideig tartott. Most a színház 18 éves szubrettjébe lett szerelmes.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kis Keró elhagyott felesége a teljes mélyponton, a szégyen és a segítség teljes hiánya felőrli Dancs Annamarit
error: Content is protected !!