Oszter Sándor nem  vette könnyedén idén a karácsonyt. Lánya, Oszter Alexandra a közösségi oldalán dicsekedett el, mit kapott a nagyapjától a kisunokája.

Hirdetés

Az unoka, a kis Axelo – Hunor gyönyörű ajándékokat kapott karácsonyra nagyszüleitől.

Az Oszter családban az év elején kezdődött a viszály, ez idő alatt  Alexandra nem tartotta a kapcsolatot szüleivel és fiát sem vitte el hozzájuk látogatóba.

“Egy családban mindig vannak összezörrenések, a miénk egy kicsit elhúzódott, de számomra a lányom boldogsága a legfontosabb.Szerencsére Alexandra is átgondolta a dolgokat és hazajött hozzánk az unokánkkal. Éppen ezért, a karácsonyunk is nagyon boldogan telt  mondta a Kossuth–díjas színész Oszter Sándor , aki rajong az unokájáért.

Hirdetés

“Vettem neki egy traktort, csónakot és egy quadot is, mert ezeket nagyon imádja és nekem az a dolgom, hogy elkényeztessem az unokámat”– nyilatkozta Oszter a Ripostnak.

A színész és felesége sokáig nem beszélt Alexandrával és az unokájukat sem láthatták legalább másfél évig. Néhány hónappal ezelőtt békültek ki a családtagok – az idei karácsonyt meghitt hangulatban, együtt töltötték.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Oszter Sándor kibékült lányával, aztán olyant vett az unokájának karácsonyra, hogy attól eláll a szavad. Nem tulzás ez?
error: Content is protected !!