RÉKASI KÁROLY MEGKÉRDEZTE PÁRJÁT:”MIÉRT VAGY MELLETTEM,HA NYOMORÉK LETTEM?” A VÁLASZ….

Rékasi Károly az RTL Klub Reggelijében volt vendég, ahol Barabás Évi, Peller Anna és Peller Mariann arról faggatták a színészt, hogy milyen a képernyőre való visszatérés.

 
A színész boldogan mesélt a munkáról, ám fontosabbnak tartotta, hogy kedveséről, Pikali Gerdáról beszéljen, aki mindvégig mellette állt, támogatta őt.

Hirdetés

– A baleset után közös darabot próbáltunk a József Attila Színházban. Már elkezdték szerződtetni vidékre a produkciót. Gerda tudta a főpróba hetében, hogy a következő héten nekem műtétre kell mennem megint, és nem mondta el, mert azt mondta, pontosan látta rajtam, hogy nekem mekkora szükségem van arra a premierre, hogy azt be tudjam mutatni. És megcsináltuk, és másnap mentem be a kórházba, jött egy újabb műtét.

Ezt képzeljétek el ebben a csajban, hogy ezt meg tudta csinálni, hogy a saját érzései fölé helyezte azt, hogy valakinek valami másra van szüksége. Le a kalappal – mesélte a színész, aki így folytatta:

 
– Azt kérdeztem tőle: Gerda, én ennyivel idősebb vagyok, mint te. Ennyivel hamarabb kezdek el öregedni, ráadásul itt vagyok, nyomorék lettem. Miért vagy mellettem?

Mire ő csak annyit mondott: Azt hiszed ezek számítanak? Hidd már el, van, ami sokkal jobban számít – mesélte Rékasi.

Hirdetés

Oszd meg igazán emberi jelenet!

dobbenetes.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

RÉKASI KÁROLY MEGKÉRDEZTE GERDÁT:”MIÉRT VAGY MELLETTEM,HA NYOMORÉK LETTEM?” A VÁLASZ….
error: Content is protected !!